Black Friday-tarjous! 5.2.-6.2.2019 Europa-risteily Tallinnaan

Black Friday-tarjous! 5.2.-6.2.2019 Europa-risteily Tallinnaan

Tartu tarjoukseen ja ota irtiotto arjesta 22 tunnin huviristeilyllä! Tallinnassa ehdit käydä vaikka shoppailemassa tai kauneushoidoissa! Kaikki tuliaiset tulevat mukavasti bussin kyydissä.

Tervetuloa Mannisen matkassa risteilylle Tallinnaan!

Suosittu Europa seilaa Helsinki–Tallinna-linjalla. Uudistettu laiva on saanut kaksi uutta ravintolaa, Fast Lane ja Tavolàta Ristorante Italiano. Hytit, hyttikäytävät ja aulatilat on myös uusittu. Laivalta löytyy myös ravintolat Grill House, Buffet ja Coffee & Co sekä tuttu ja suosittu Corner Bar ja pubi. Europalla on hyvät kokoustilat, Hera Salongid -kauneushoitolapalvelut sekä Sauna Beach -osasto poreammeineen ja allasbaareineen.

22 tunnin huviristeily mahdollistaa irtioton arjesta ja Tallinnassa ehdit käydä vaikka shoppailemassa tai kauneushoidoissa! Laivalla on aikaa nauttia monipuolisesta viihteestä ja tanssia sydämen kyllyydestä. Shoppaile uudistetun laivan myymälöissä edullisin merihinnoin, herkuttele ravintoloissa ja yövy raikkaasti sisustetuissa hyteissä. Tällä risteilyllä pääset nauttimaan mm. kolmen tangokuninkaan showsta.

Europa lähtee Helsingin Länsi-satamasta klo 18.30 ja saapuu Tallinnaan klo 22.00. Ilta ja yö vietetään laivalla, seuraavana päivänä on mahdollisuus vierailla maissa Tallinnassa klo 8.00-12.10 välillä. Laiva lähtee Tallinnasta klo 12.30 ja saapuu Helsinkiin klo 16.00. Halutessaan voi koko päivän viettää laivalla, hytti on käytössä koko matkan ajan. Bussi-Mannisen bussi on mukana Tallinnassa ja kuljettaa matkalaiset ostoksille sataman läheisyyteen.

Matkan hinta/henkilö:
B3-4 sisähytissä 40 €
B2 sisähytissä 49 €
B1 sisähytissä 55 €
Hinta sisältää: Bussikuljetus (bussi mukana Tallinnassa) ja risteily B-hytissä
Lisämaksusta: Meriaamiainen 12 €, buffet-lounas 26 €, buffet-illallinen 34 €
Reitti: Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi  – Tampere – moottoritien varrella olevat pysäkit matkalla Helsinkiin
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Passitarkastuksia Virossa ei ole, pyydettäessä on henkilöllisyys pystyttävä todistamaan joko voimassa olevalla passilla tai poliisiviranomaisen myöntämällä henkilökortilla. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti eivät kelpaa.
Ikärajat Tallink-laivoilla: http://www.tallinksilja.com/fi/web/fi/hyva-tietaa#19182835

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.