29.-30.11.2018 Europalla Tallinnaan: The Original JOULUJOLLA RISTEILY Popeda – Lauri Tähkä – Costello Hautamäki

29.-30.11.2018 Europalla Tallinnaan: The Original JOULUJOLLA RISTEILY Popeda – Lauri Tähkä – Costello Hautamäki

On tullut aika herättää ”virallisten” pikkujouluristeilyjen perinne uudelleen henkiin ja päätimme tehdä sen jumalaaren komialla tavalla. Menomatkalla mm. Lauri Tähkä ja Popeda villitsevät yökerhossa ja Discossa rytkeet jatkuvat aamukuuteen.

Tervetuloa Mannisen matkassa Europa erikoisristeilylle!

29.-30.11.2018 The Original JouluJolla risteily Silja Europalla
Alustava matkareitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere-..

On tullut aika herättää ”virallisten” pikkujouluristeilyjen perinne uudelleen henkiin ja päätimme tehdä sen jumalaaren komialla tavalla.

Menomatkalla mm. Lauri Tähkä ja Popeda villitsevät yökerhossa ja Discossa rytkeet jatkuvat aamukuuteen. Heti aamukuudelta DJ Aleksanteri K virittää pubissa aamuiset ”afterskit” käyntiin. Paluumatkalla mm. Costello Hautamäki vetäisee soolokeikan, lauletaan karaokea ja puuhataan kaikkea muuta mukavaa (josta kerromme myöhemmin).

Laiva siis juhlii 22 tuntia putkeen.

Line-up:
POPEDA
LAURI TÄHKÄ
COSTELLO HAUTAMÄKI SOOLO
DISCO INFERNO
DJ MIIKA (Tuikku, Levi / Mummotunneli, Helsinki / Ihku, Helsinki)
DJ ALEKSANTERI K. (V’inkkari, Levi / Ihku, Levi / Ihku, Oulu)
DJ ESKO EERIKÄINEN (Radio Novan ilta)

Europa lähtee Helsingin Länsi-satamasta klo 18.30 ja saapuu Tallinnaan klo 22.00. Ilta ja yö vietetään laivalla, seuraavana päivänä on mahdollisuus vierailla maissa Tallinnassa klo 8.00-12.10 välillä. Laiva lähtee Tallinnasta klo 12.30 ja saapuu Helsinkiin klo 16.00. Halutessaan voi koko päivän viettää laivalla, hytti on käytössä koko matkan ajan. 

Passitarkastuksia Virossa ei ole, pyydettäessä on henkilöllisyys pystyttävä todistamaan joko voimassa olevalla passilla tai poliisiviranomaisen myöntämällä henkilökortilla. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti eivät kelpaa.

Matkan hinta/ henkilö:
B4 (sisähytti neljälle), 129 €
B3 (sisähytti kolmelle), 155 €
B2 (sisähytti kahdelle), 205€

B2/2 (sisähytti kahdelle ylä-ja alavuode), 139 €
B2/1 (sisähytti yhdelle ylä- ja alavuode), 225 €

Hinta sisältää: bussikuljetuksen Helsinkiin ja takaisin, risteily valitussa hyttiluokassa, The Original JouluJolla  -risteilyohjelma.

Lisämaksusta etukäteen ostettuna/henkilö:

 • Joulubuffetilallinen klo 17:45 ja 20:30, hinta 35 €/henkilö
 • A la carte Grill House klo 17:45 ja 20:45, hinta 35 €/henkilö (Sis. pöytävarauksen ja arvokupongin osasuorituksena valitulle menulle)
 • A la carte Tavolta klo 17:45 ja 20:45, hinta 35 €/henkilö (Sis. pöytävarauksen ja arvokupongin osasuorituksena valitulle menulle)
 • Meriaamiainen klo 8:00-11:00, hinta 10,50 €/henkilö
 • Erikoisaamiainen klo 8:00-11:00, hinta 16,50 €/henkilö (Sisältyy suite – ja de luxe -hytteihin)
 • Buffetlounas klo 12:30-15:00, hinta 25 €/henkilö

Huomioitavaa: matka toteutetaan yhdessä Matka-Vekan kanssa. Ikäraja 18v. Matka-Vekka on rajannut laivalle myytäviä paikkoja, jotta jokainen näkisi yökerhon lavalle. Laivan rakenteesta johtuen yökerhossa saattaa kuitenkin olla paikkoja, joista on rajoitettu näköala. Esiintyjät sitoumuksetta.

Maksuehdot  1.7.2018 alkaen tehdyille varauksille:

 • Varausmaksu on 50 € / henkilö. Nettivarauksissa varausmaksu maksetaan heti. Myyntipalvelusta tilatessa eräpäivä 7 vrk varauksesta. Loppumaksu 35 vrk ennen lähtöä.
 • Maksamalla varausmaksun sitoudut maksu- ja peruutusehtoihin.

Peruutusehdot 1.7.2018 alkaen tehdyille varauksille:

 • Peruutus yli 35 vrk ennen kuluna 50 € / hlö
 • Peruutus 35 vrk-15 vrk ennen kuluna 75 % (Koskee myös liityntäkuljetusta.)
 • Peruutus alle 15 vrk ennen kuluna 95 % koko matkan hinnasta (Koskee myös liityntäkuljetusta.)
 • Kaikissa peruutustapauksissa kuluihin lisätään palvelumaksu 12 €.

Huomioi että peruutustapauksissa muiden hytissä asuvien hinta nousee. Nimenmuutokset: 20 €/hlö, kun lähtöön on alle 35 vrk. Kaikkien varauksella olevien lähtijöiden nimi- ja syntymäaikatiedot tulee toimittaa viimeistään 35 vrk ennen lähtöä (25.10.2018); tämän jälkeen muutoskulut 20 €/hlö.

**HUOM!** Club one -numerot tulee toimittaa viimeistään viikkoa ennen lähtöä. Tämän jälkeen laivayhtiö ei ota niitä vastaan. (Ei koske lähempänä lähtöä tehtyjä uusia varauksia.) Huom! Matkalipussa tulee olla virallinen etu- ja sukunimi ja sama nimi tulee olla myös club one -kortissa, muuten ei kerry pisteitä.

Matkustajatiedot
Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä. Yhteystiedot johon laivayhtiö ja matkanjärjestäjä voi ilmoittaa mahdollisista aikataulumuutoksista tai poikkeustilanteista.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.