28.-29.11.2019 Europalla Tallinnaan: The Original JOULUJOLLA 2 risteily POPEDA-APULANTA-TEFLON BROTHERS

28.-29.11.2019 Europalla Tallinnaan: The Original JOULUJOLLA 2 risteily POPEDA-APULANTA-TEFLON BROTHERS

Myynnissä suuren suosion saanut JOULUJOLLA 2 -risteily Silja Europalla Tallinnaan. Kyseessä on Itämeren suurin pikkujouluristeily, jossa pikkujoulukansa juhlii 22 tuntia putkeen! Menomatkalla mm. Popeda ja Apulanta sekä Teflon Brothers villitsevät yökerhossa ja Discossa rytkeet jatkuvat aamukuuteen.  Kuljetuspaikkoja jäljellä!

Tervetuloa Mannisen matkassa Europa erikoisristeilylle!

Hytit loppuunmyyty, mutta kuljetuspaikkoja on saatavilla!

28.-29.11.2019 The Original JouluJolla 2 -risteily Silja Europalla
Alustava matkareitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere-..

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty, huippusuosioon noussut The Original JouluJolla -risteily saa jatkoa ensi marraskuussa, kun JouluJolla vol. 2 jatkaa Itämeren suurimpien pikkujouluristeilyjen perinnettä.
Tälläkin kertaa seura on iloista ja esiintyjät Suomen kärkikaartia. Suomirockin legenda Popeda saa seurakseen supersuositun Apulanta-yhtyeen sekä Maradona- ja Pämppää-biiseillään yleisömagneetiksi nousseen suomirap-trio Teflon Brothersin.

Huippubändien lisäksi menomatkaa maustavat pubin puolella DJ:n Luoma after ski -fiilis ja discossa aamukuuteen jatkuvat pikkujoulurytkeet. Discon sulkiessa ovensa DJ virittää saman tien pubissa aamuiset ”after skit” käyntiin.

Marraskuinen Tallinna tarjoaa seuraavana aamuna parastaan: neljässä tunnissa ehdit reippailla, shoppailla tai vaikka vain nautiskella eteläisen naapurin joulunalusmeiningistä.

Paluumatkalla livemusiikin diggailu jatkuu, jorataan DJ:n tahdissa, lauletaan karaokea, syödään tukeva lounas sekä tehdään jouluostoksia.

Europa lähtee Helsingin Länsi-satamasta klo 18.30 ja saapuu Tallinnaan klo 22.00. Ilta ja yö vietetään laivalla, seuraavana päivänä on mahdollisuus vierailla maissa Tallinnassa klo 8.00-12.10 välillä. Laiva lähtee Tallinnasta klo 12.30 ja saapuu Helsinkiin klo 16.00. Halutessaan voi koko päivän viettää laivalla, hytti on käytössä koko matkan ajan. 

Passitarkastuksia Virossa ei ole, pyydettäessä on henkilöllisyys pystyttävä todistamaan joko voimassa olevalla passilla tai poliisiviranomaisen myöntämällä henkilökortilla. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti eivät kelpaa.

Matkan hinta/ henkilö:

KULJETUSPAIKKOJA SAATAVILLA 40 €/henkilö meno-paluu

A4 (ikkunahytti neljälle), 135 €    Loppuunmyyty
A3 (ikkunahytti kolmelle), 162 €  Loppuunmyyty

A2 (ikkunahytti kahdelle), 189€  Loppuunmyyty
A1 (ikkunahytti yhdelle), 338  Loppuunmyyty

B4 (sisähytti neljälle), 129 €   Loppuunmyyty
B3 (sisähytti kolmelle), 149 €  Loppuunmyyty

B2/2 (sisähytti kahdelle ylä-ja alavuode), 139 € Loppuunmyyty!
B2/1 (sisähytti yhdelle ylä- ja alavuode), 238 € Loppuunmyyty!

Hinta sisältää: bussikuljetuksen Helsinkiin ja takaisin, risteily valitussa hyttiluokassa, The Original JouluJolla 2  -risteilyohjelma.

Jos sinulla on jo risteily varattu laivalla,  mutta ei ole kuljetusta, voit myös ostaa sellaisen meiltä 40 €/henkilö meno-paluu.

Lisämaksusta etukäteen ostettuna/henkilö:
*Joulubuffetilallinen klo 17:45 ja 20:30, hinta 36 €/henkilö
*Meriaamiainen klo 8:00-11:00, hinta 12 €/henkilö
*Buffetlounas klo 12:30-15:00, hinta 26 €/henkilö

Huomioitavaa: matka toteutuu. Matka toteutetaan yhdessä Matka-Vekan kanssa. Ikäraja 18v. Matka-Vekka on rajannut laivalle myytäviä paikkoja, jotta jokainen näkisi yökerhon lavalle. Laivan rakenteesta johtuen yökerhossa saattaa kuitenkin olla paikkoja, joista on rajoitettu näköala. Esiintyjät sitoumuksetta. Omien alkoholijuomien ja kaiuttimien vienti laivalle on kiellettyä. Ennen laivaannousua on laukkutarkastus, joten saavuthan ajoissa satamaan, Mahdolliset alkoholijuomat takavarikoidaan ja niitä ei saa takaisin. Kehotamme ottamaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ajoissa.

Peruutusehdot 1.7.2019 alkaen tehdyille varauksille:
*Peruutus yli 35 vrk ennen kuluna 50 € / hlö
*Peruutus 35 vrk-15 vrk ennen kuluna 75 % (Koskee myös liityntäkuljetusta.)
*Peruutus alle 15 vrk ennen kuluna 95 % koko matkan hinnasta (Koskee myös liityntäkuljetusta.)
*Kaikissa peruutustapauksissa kuluihin lisätään palvelumaksu 12 €.

Huomioi että peruutustapauksissa muiden hytissä asuvien hinta nousee. Nimenmuutokset: 20 €/hlö, kun lähtöön on alle 35 vrk. Kaikkien varauksella olevien lähtijöiden nimi- ja syntymäaikatiedot tulee toimittaa viimeistään 35 vrk ennen lähtöä (25.10.2019); tämän jälkeen muutoskulut 20 €/hlö.

**HUOM!** Club one -numerot tulee toimittaa viimeistään viikkoa ennen lähtöä. Tämän jälkeen laivayhtiö ei ota niitä vastaan. (Ei koske lähempänä lähtöä tehtyjä uusia varauksia.) Huom! Matkalipussa tulee olla virallinen etu- ja sukunimi ja sama nimi tulee olla myös club one -kortissa, muuten ei kerry pisteitä.

Matkustajatiedot
Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä. Yhteystiedot johon laivayhtiö ja matkanjärjestäjä voi ilmoittaa mahdollisista aikataulumuutoksista tai poikkeustilanteista.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.