25.2.-2.3.2018 Hiihtoloma Levillä: Sokos hotelli Levi

25.2.-2.3.2018 Hiihtoloma Levillä: Sokos hotelli Levi

Tervetuloa nauttimaan helmikuussa 2018  ikimuistoisesta koko perheen talvilomasta Leville! Irtiotto arjesta ja yhteinen aika ainutlaatuisen Lapin luonnon keskellä antavat voimia koko loppukeväälle.

Tervetuloa Mannisen matkassa hiihtolomalle Leville!

Levin rinteet tarjoavat sopivia haasteita kaikille laskijoille ja hiihtäjille. Levillä on 43 rinnettä ja noin 230 km hiihtolatuja. Upeiden tunturimaisemien ihailu kuuluu asiaan, mutta samalla voi käydä tutustumassa Levitunturin eri palveluihin. Hiihtäjille mieluisia taukopaikkoja löytyy mm. Sammontuvalta ja Luvatustamaasta.  Laskettelijat voivat nauttia kunnon ”afterski” meiningistä Tuikussa tai Horizont kahvilassa.
Levi on onnistunut markkinoinnillaan luomaan keskuksesta kansainvälisen paikan. Tasokas majoittuminen, erinomaiset palvelut ja lyhyet kulkuyhteydet ovat avaintekijät lomanviettopaikassa. Vaikka Levi on jo kuin kaupunki, voi siellä edelleen nähdä aitoja poromiehiä ja kokea sitä kuuluisaa Lapin vetovoimaa.

Ajomatka Leville kestää koko päivän.  Matkalla pidetään taukoja sopivin väliajoin, jotta matka ei käy rasittavaksi. Leville saavuttua majoitutaan Break Sokos hotelli Levin 2 – 4 hengen huoneisiin. Hotellissa on tunnelmallisia huoneita kolmessa eri rakennuksessa kolmen eri vuodenajan henkeen, kesä, ruska ja talvi. Aktiivisen päivän kruunaa ilta leppoisissa löylyissä ja rentouttavassa porealtaassa, joka päivä klo 16.-20.00. Pohjolan aitoja ja puhtaita makunautintoja tarjoilee Ravintola Kiisa, jossa myös nautitaan aamiainen, joka päivä klo 07-10.00. Janon ja pienemmän nälän sammuttaa viihtyisä Coffee House & Bar.

Matkan hinta/henkilö:
459 €, kahden (2) hengen standart huone
205 €, lapsi alle 12v lisävuoteella kahden hengen standart huoneessa 2 aikuisen seurassa
359 €, neljän (4) hengen standart huone (parisänky, 120 cm sohva lisävuoteena)
399 €, kolmen (3) hengen standart huone (parisänky, 120 cm sohva lisävuoteena)
415 €, neljän (4) hengen Superior extra huone saunalla (parisänky, 120 cm sohva lisävuoteena)
469 €, kolmen (3) hengen Superior extra huone saunalla (parisänky, 120 cm sohva lisävuoteena)

Hinta sisältää: bussikuljetuksen Leville ja takaisin, majoitus valitussa huoneluokassa 5 yötä aamiaisella.

*Viihtyisässä standard huoneessa on mukavasti tilaa 21-24 m2 . Kaikissa huoneissa on suihku, taulu-Tv, minibar, silitysrauta ja -lauta, tallelokero ja rentouttava Break yllätys.

*Superior huoneessa pääset nauttimaan vaikka keskellä päivää rentouttavista löylyistä. Huonevarusteluun kuuluu lisäksi valikoima kylpyhuonetuotteita, kylpytakki & -tossusetti, minibar, tallelokero, silitysrauta ja -lauta, taulu-tv ja kahvinkeittomahdollisuus.

Huomioitavaa: matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Lisämaksusta: hissiliput, laskettelu/hiihtovälineiden vuokraus.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.