17.-19.9.2021 Sadonkorjuumatka Ahvenanmaalle

17.-19.9.2021 Sadonkorjuumatka Ahvenanmaalle

Tervetuloa Mannisen matkassa ”tuhansien lehmusten kaupunkiin” Maarianhaminaan!

Matkustamme turvallisesti Viking Linen laivoilla! Viking Line on ensimmäisenä varustamona maailmassa saanut luokituslaitos Det Norske Veritas Germanischer Lloydin (DNV GL) My Care -menetelmän mukaisen verifioinnin. Verifiointi vahvistaa Viking Linen kykyä hallita ja ehkäistä infektioriskejä, mukaan lukien covid-19!

 

Tervetuloa Mannisen matkassa ”tuhansien lehmusten kaupunkiin” Maarianhaminaan!

Pe-Su 17.-19.9.2021 Sadonkorjuumatka Ahvenanmaalle

Sadonkorjuujuhlien aikana voit nauttia syksyn väreistä ja sadosta. Herkuttele omenilla, hunajalla, nauti ahkerien käsien aikaansaannoksista, osallistu aktiviteetteihin ja tilaesittelyihin. Markkinapöydät notkuvat sadonkorjuutuotteista ja kauniista käsitöistä. Syksy Ahvenanmaalla on ihanaa aikaa! 

Ahvenanmaa on jotain erityistä. Suomen ja Ruotsin välissä, keskellä merta sijaitsevalla saariryhmällä on oma lippu, omat postimerkit ja oma hallinto ja Ahvenanmaan ainutlaatuinen saaristoluonto kiehtoo vuoden ympäri.
Meriveden suolainen aromi kuuluu useaan Ahvenanmaan nähtävyyteen. Selitys on yksinkertainen: ahvenanmaalaiset ovat taitavina ja menestyvinä merimiehinä ja laivanvarustajina osanneet vuosisatojen ajan muuttaa meren mahdollisuuden rahaksi.

Perjantai 17.9.2021
Lähdemme varhain aamulla Tampereen seudulta ajamaan Turun satamaan, josta Viking Linen m/s Amorella laiva lähtee klo 08.45 kohti Maarianhaminaa.  Laivalla voi tehdä edullisia ostoksia TaxFree kaupasta, sekä nauttia laivan kannella saaristomaisemista. Lisämaksusta meriaamiainen tai buffetlounas.

Turvallisesti Viking Linen laivoilla! Viking Line on ensimmäisenä varustamona maailmassa saanut luokituslaitos Det Norske Veritas Germanischer Lloydin (DNV GL) My Care -menetelmän mukaisen verifioinnin. Verifiointi koskee yhtiön kaikkia seitsemää alusta sekä toimintoja kuudessa terminaalissa ja vahvistaa Viking Linen kykyä hallita ja ehkäistä infektioriskejä, mukaan lukien covid-19.

Laiva saapuu Maarianhaminaan klo 14.10, josta lähdemme Maarianhaminan kaupunkikierrokselle oppaan johdolla. Majoitumme hotelli Pommerniin ja Savoy hotelliin kierroksen päätyttyä. Omatoimista tutustumista kaupunkiin.

Lauantai 18.9.2021
Aamiainen hotellissa. Lähdemme matkaan klo 11.00. Käymme Ahvenanmaan olutpanimossa ja vierailemme maatiloilla, joista on mahdollisuus ostaa ihania tuotteita mukaan. Sadonkorjuujuhlien aikaan kymmenet maatilat avaavat ovensa ja tarjoavat tuoreita sesonkiherkkuja ja maaseudun elämyksiä. Sadonkorjuujuhlat ovat Ahvenanmaan syksyn suosituin tapahtuma. Huomioithan, että kaikki myyjät eivät hyväksy pankkikorttia, joten käteistä mukaan!. Paluu hotellille illansuussa.

Sunnuntai 19.9.2021
Aamiainen hotellissa. Huoneet luovutetaan klo 12.00. Omatoimista tutustumista kaupunkiin. Bussikuljetus hotellista satamaan klo 13.00. Viking Linen m/s Grace lähtee kohti Turkua klo 14.25. Mahdollisuus ostaa lisämaksusta buffetpäivällinen. Turkuun saavumme klo 19.50, josta välittömästi lähdemme kotipaikkakunnille.

Matkan hinta/henkilö:
* 295 €, kahden hengen huoneessa
* 429 €, yhden hengen huoneessa
* 169 €, lapsi 3-11v lisävuoteella kahden aikuisen seurassa

Hintaan sisältyy:
– bussikuljetus koko matkan ajan
– hotellimajoitus 2 yötä yhden/kahden hengen huoneessa
– hotelliaamiaiset
– laivamatkat kansipaikoin Turku-Maarianhamina-Turku
– opastus 17.9. ja 18.9.2021

Lisämaksusta etukäteen ostettuna/henkilö:
* VL Amorella aamiainen buffetravintolassa 12 €/aikuinen
* VL Amorella lounas buffetravintolassa 25 €/aikuinen
* VL Grace buffetpäivällinen paluumatkalla: 36€/aikuinen
* ruokailut matkan aikana

Huomioitavaa:  matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitkaa mahdolliset lisämaksulliset ruokailut. Sadonkorjuukierroksella maatiloilla on mahdollista nauttia suolaista purtavaa, kahvia ja leivonnaisia. Muistakaa ottaa käteistä mukaan.

Matkaehdot:  Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.