1.-2.9.2018 Suomen Eteläkärki HANKO, Fiskars ja Lohja

1.-2.9.2018 Suomen Eteläkärki HANKO, Fiskars ja Lohja

Syksyn ensimmäinen elämysmatka kulkee Fiskarsin kautta Hankoon ja Lohjalle! Lähde nauttimaan ruukin, kylpyläkulttuurin ja kaivoksen historiasta.

Tervetuloa Mannisen matkassa uutuusmatkalle Hangon seudulle!

1.matkapäivä
Lähdemme aamulla (alustava reitti: Virrat (vähintään 6 henkilöä)-Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere:klo 08.00-…) pohjois-pirkanmaan/Tampereen seudulta kohti Fiskarisin ruukki aluetta. Matkalla pidetään tauko. Puolepäivän maissa teemme Fiskarsin ruukkialueella opastetun kiertokävelyn oppaan johdolla.  Kierroksen aikana tutustumme ruukin monivaiheiseen ja mielenkiintoiseen historiaan, näemme tärkeimmät nähtävyydet ja saamme kuulla myös Fiskarsissa nykyään asuvista käsityöläisistä, muotoilijoista ja taiteilijoista. Opastuksen jälkeen nautimme kotiruokalounaan ja hieman vapaa-aikaa ostoksille.
Hangon ”Kylpyläpuiston huvilat” kierroksella tuntee tuulahduksen tsaarinajan kylpyläkaupungin tunnelmasta ja ajatuksissa siirrytään ajassa taaksepäin, vuosisadan vaihteeseen.
Opastuksen jälkeen majoitumme hotelli Regattaan kahden hengen huoneisiin. Lisämaksusta mahdollisuus käydä hotellin sauna- ja allasosastolla. Illalla omatoimista tutustumista keskustaan.

2.matkapäivä
Aamiaisen jälkeen vapaa-aikaa katsella kaunista Hangon kaupunkia. Puolenpäivän maissa luovutamme huoneet ja lähdemme bussilla kohti Lohjaa. Lounaan nautimme ravintola Villi Kriikunassa ja sen jälkeen tutustumme Lohjan suurimpaan nähtävyyteen Tytyrin elämyskaivokseen.
Tytyrin Elämyskaivos Lohjalla on ainutlaatuinen matkailukohde syvällä maan alla. Kaivoskäytävillä koet kivensisäisen jännittävän maailman ja pääset mainaritunnelmaan. Sinua ympäröivät pimeys ja kosteus. Kauempaa maan uumenista kantautuu ääniä, kun Nordkalk jatkaa kalkkikiven louhimista. Elämyskaivoksen 110-tasoon laskeutuminen on myös kokemus, maan alle sinut vie Suomen nopein, Koneen huipputekniikkaa edustava hissi.

Vierailun jälkeen lähdemme kotimatkalle noin klo 17.00.

Matkan hinta/henkilö:
* 219 €, Comfort luokan kahden hengen huone
* 239 €, Superior luokan kahden hengen huone

Hintaan sisältyy: bussikuljetus, majoitus 1 yö aamiaisella, Fiskarsin ja Hangon kiertoajelu/kävely, 2 x kotiruokalounas, tutustuminen Tytyrin kaivokseen.

Lisämaksusta: hotelli Regatan Kylpyläkäynti 15 €/henkilö

Huomioitavaa: matka toteutuu mikäli lähtijöitä saadaan vähintään 30 henkilöä. Ilmoittautuessanne, mainitkaa mahdolliset ruokaa-aineallergiat.
Tämä matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.