Mamma Mia-musikaali suomeksi Helsingissä 5.5.2018.

Mamma Mia-musikaali suomeksi Helsingissä 5.5.2018.

Maailman menestyksekkäin musikaali MAMMA MIA! tuotetaan nyt ensimmäistä kertaa suomenkielisenä.

Tervetuloa Mannisen matkassa Helsinkiin!

Maailman menestyksekkäin musikaali MAMMA MIA! tuotetaan nyt ensimmäistä kertaa suomenkielisenä. Käsikirjoitus ja kaikki laulut on käännetty suomeksi. Musikaali esitetään upouudessa Messukeskus Amfi -teatterissa ja tuotantoa esitetään rajoitetun ajan keväällä 2018. Suomalaisille avautuu siis keväällä 2018 ainutkertainen mahdollisuus kokea maailmanluokan huippumusikaali MAMMA MIA! Suomen suurimmassa teatterissa omalla äidinkielellään.
Yli 60 miljoonaa katsojaa ympäri maailmaa on rakastunut MAMMA MIA! -musikaalin henkilöhahmoihin, tarinaan ja musiikkiin. Musikaali sai maailmanensi-iltansa Lontoossa huhtikuussa 1999 ja sen jälkeen esitys on niittänyt mainetta kaikkialla maailmassa. MAMMA MIA! –musikaalia esitetään edelleen täysille saleille niin West Endissä kuin Broadwayllakin. Musikaalia on esitetty yli 440 kaupungissa ympäri maailmaa. MAMMA MIA! esitettiin Suomessa 2014 ruotsiksi Svenska Teaternissa ja nyt on vuorossa suomenkielisen suurtuotanto. Lontoosta tuleva taiteellinen ryhmä tulee siis nyt takaisin Helsinkiin luodakseen uuden kansainvälisen huipputuotannon.

MAMMA MIA! -musikaali perustuu ABBA:n musiikkiin. Kyseessä ei kuitenkaan ole musikaali ABBA:sta, vaikka siinä kuullaankin 22 ABBA-klassikkoa.
Yli 60 miljoonaa ihmistä ympäri maailman on rakastunut musikaalin henkilöhahmoihin, tarinaan ja musiikkiin. Käsikirjoittaja Catherine Johnsonin iloisen ja hauskan tarinan tapahtumapaikkana on eräs kreikkalainen saari. Donnan, 40-vuotiaan yksinhuoltajan, tytär Sophia on menossa naimisiin. Sophia ei tiedä, kuka hänen isänsä on, mutta luettuaan äitinsä päiväkirjan hän tajuaa, että isäehdokkaita on peräti kolme. Hän kutsuu kaikki kolme miestä häihinsä salaa. Yksi miehistä on hänen isänsä, mutta kuka?
Taianomaiset tarinat, joita ABBA:n ajaton musiikki on tulvillaan, kuljettavat tätä ihastuttavaa tarinaa rakkaudesta, ilosta ja ystävyydestä. Saliyleisö saa joka ilta nauttia kaikkien aikojen kokemuksesta.
MAMMA MIA! on satumainen menestystarina, jolla on ollut enemmän tuotantoja kansainvälisesti kuin yhdelläkään toisella musikaalilla!

Päätähtenä loistaa Laura Voutilainen. Hänen roolihahmonsa on Donna. Paula Vesala kääntää Abba-klassikot suomeksi.

Matkan hinta / henkilö: 129 €  

Sisältää: kuljetus ja AA-teatterilippu, nouseva katsomo. Esitys klo 14.00.

Huomioitavaa: matka toteutuu. 
Reitti 1.: Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere Pyynikintori-…
Reitti 2.: Vilppula-Mänttä-Orivesi-Kangasala-Tampere Pyynikintori-…

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -