Lisäpäivä! 22.7.2018 ”Viisitoista kesää” Kari Tapio laulunäytelmä Ränssin kievarissa

Lisäpäivä! 22.7.2018 ”Viisitoista kesää” Kari Tapio laulunäytelmä Ränssin kievarissa

”15 kesää mä häntä rakastin, mut tunteitani käsitteli hän kuin pakastin. Mä kun melkein rakentamaan aloin lemmenpesää…..”

Tervetuloa Mannisen matkassa nauttimaan upeasta kesäteatterista.

Matkapäivä:  LOPPUUNMYYTY!
Su 22.7.2018 klo 15.00  Alustava reitti: Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere-Orivesi-Vilppula-Mänttä-Keuruu-Jyväskylä-…

Ränssin Kievari on 180v vanha maalaistalo joka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla järven rannalla Kuikan kylällä n.17 km Jyväskylästä. Siellä voit kokea aidon entisaikojen kievaritunnelman ja nauttia luonnon rauhasta. Päärakennus on toiminut kievarina yli 50-vuotta 1800 ja 1900 -luvuilla. Lisätietoja www.ranssinkievari.fi

Matkaan lähdemme yllä olevien reittien mukaan. Perille saavuttuamme  siirrymme talon pihapiirissä sijaitsevalle kesäteatterille. Teatterin katsomo on katettu.
Väliajalla nautimme kahvit makean kera.

Ränssin kievarin 30. teatterikesä lähestyy. Kesällä nähdään, ei enempää eikä vähempää kuin, Maailman- ja Suomen ensi-ilta, KARI TAPIO 15 kesää -laulunäytelmä.
Näytelmän on kirjoittanut Juse Venäläinen Jussi Myllymäen avustuksella. Juse toteutti pitkäaikaisen unelmansa kirjoittaa tarina ystävästään Kari Tapiosta. Käsikirjoittajat luonnehtivat tulevaa näytelmää hyvän tuulen esitykseksi. Näytelmän ohjaa Jussi Myllymäki.

Kari Tapion laulut, esiintymiset tanssipaikoilla ja konserteissa ovat useimmille suomalaisille käyneet tutuiksi vuosien varrella. Mutta mitä tapahtui kulissien takana! Millasta oli Kari Tapion ja hänen vaimonsa Piian arki, entäs kesäloma? Mitä salaisuuksia oli, joista ei puhuttu!

Tämän laulunäytelmä avaa ovia sinne, mihin aikaisemmin ei ole ketään päästetty, Kari Tapion kotiin ja arkipäivään. Värikkäät tapahtumat seuraavat toisiaan. Kari Tapio ja häntä esittävä Juse Venäläinen ovat kulkeneet pitkän yhteisen taipaleen musiikkimaailmassa -70 ja -80 luvuilla, siksi Juse on tekstissä voinut aidosti kuvata ystäväänsä.
Muissa rooleissa nähdään tangokuningattaret Marita Taavitsainen ja Tiina Räsänen, sekä tangoprinssi Markku Uhlbäck. Kari Tapion tunnetuksi tekemät laulut säestää elävä orkesteri.

Matkan hinta/ henkilö: 65€

Hinta sisältää: kuljetus, teatterilippu ja väliaikakahvit

Huomioitavaa: Matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Ilmoitathan mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -