Kontiolahden Ampumahiihto MC -kisat

Kontiolahden Ampumahiihto MC -kisat

Ampumahiihdon maailmancup tuo lajin kotimaiset ja kansainväliset tähdet jälleen Kontiolahdelle, jossa kilpaillaan neljänä päivänä 8. –11. maaliskuuta.

Tervetuloa Mannisen matkassa talviurheilun pariin!

La 10.3.2018 Reitti: Kuru-Ylöjärvi-Tampere-Orivesi-Vilppula-Mänttä-Keuruu-..

Maailmancup alkaa perinteisesti Ruotsin Östersundista 26. marraskuuta ja jatkuu sen jälkeen Itävallan Hochfilzenissä. Ennen joulutaukoa kilpaillaan myös Ranskan Le Grand Bornandissa.

Joulutauon jälkeen kilpailut jatkuvat perinteisellä Keski-Euroopan kiertueella alkaen Saksan Oberhofista siirtyen Ruhpoldingin kautta Italian Anterselvaan. Helmikuussa kilpaillaan talviolympialaiset PyeongChangissa Etelä-Koreassa. Olympilaisten jälkeen vuorossa ovat maailmancupin osakilpailut Kontiolahdella sekä Holmenkollenilla ennen viimeisiä osakilpailuja Venäjän Tyumenissa. Maailmancupin ohjelmassa on yhteensä 9 pikakilpailua, 8 takaa-ajoa, 6 yhteislähtöä, 5 viestiä, 3 sekaviestiä ja 2 sekapariviestiä. Ohjelmaan saattaa tulla muutoksia esimerkiksi tuuli- ja lumiolosuhteista johtuen.

Kontiolahden ohjelma:

Lauantai 10.3.2018:
14:40 Sekapariviesti
17:45 Sekaviesti

Matkanhinta/ henkilö:
*129 €, A-katsomo
*119 €, B-katsomo
*99 €, latukatsomo
*99 €, lapset (A- tai B-katsomo tai latukatsomo)

Hinta sisältää: kuljetuksen ja pääsylipun kisoihin.

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä/matka. Ottakaa matkalla mukaan lämmintä vaatetta, reppu, evästä ja käteistä rahaa.  Stadionkatsomolipulla (A/B/VIP) VOI mennä myös maastokatsomoihin, mutta ei toisinpäin. Eli jos sinulla on maastokatsomolippu, et voi mennä A/B/VIP-katsomoihin. Myöskään A-katsomolipulla ei voi mennä B-katsomoon jne.

 

 

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -