Kolmen kaupungin kierros: Närpiö, Kaskinen & Kristiinankaupunki

Kolmen kaupungin kierros: Närpiö, Kaskinen & Kristiinankaupunki

Närpiössä koet eläväisen maaseudun kasvitarhoineen, meren läheisyyden sekä pikkukaupunki-idyllin. Kaskinen on Suomen pienin kaupunki, jossa voit aistia vanhan ajan tunnelmaa ja ihastella puutalokaupunkia. Kristiinankaupunki sen sijaan on salainen aarre. Se on idylli, jossa pääset kulkemaan kapeita kujia, ihailemaan kauniita puutaloja ja nauttimaan arjen harmoniasta – kuin silloin ennen.

Tervetuloa Mannisen matkassa tutustumaan kolmeen ihastuttavaan rannikkokaupunkiin!

Torstai 6.6.2019 Kolmen kaupungin kierros, reitti: Orivesi – Tampere – Ylöjärvi… Loppuunmyyty!
Torstai 13.6.2019
Kolmen kaupungin kierros, reitti: Orivesi – Tampere – Ylöjärvi… Loppuunmyyty!
Torstai 11.7.2019 Kolmen kaupungin kierros, reitti: Mänttä – Vilppula – Ruovesi – Kuru – Ylöjärvi – Hämeenkyrö-..

Lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta kohti Närpiötä. Matkalla pidämme tauon Karvialla, Anne Mattilan taidekahvilassa, jossa nautimme kahvit ja tutustumme taidenäyttelyyn. Perillä Närpiössä seuraamme liittyy opas, jonka johdolla tutustumme Pyhän Marian kirkkoon ja kirkkotalleihin sekä teemme kiertoajelun kaupungilla. Kiertoajelun jälkeen lounastamme Kasvihuoneravintola Lind´s Kökissä Närpiön Bäcklidenissä.

Lounaan jälkeen jatkamme kasvihuoneteemalla ja tutustumme Richard Siggin lohkokasvihuoneisiin Piolahdessa. Kasvihuoneilla viljelijä kertoo toiminnasta ja mahdollista on tehdä myös ostoksia. Kasvihuonevierailun jälkeen jatkamme Kaskisten kautta Kristiinankaupunkiin. Kaskisissa teemme lyhyen, opastetun kiertoajelun, jonka jälkeen siirrymme vanhaa rantatietä pitkin Kristiinankaupunkiin. Kristiinankaupungissa teemme kiertoajelun ja tutustumme mm. Ulrika Eleonoran kirkkoon. Ennen kotimatkaa nautimme vielä iltapäiväkahvit Cafe Kaakussa.

Matkan hinta/henkilö: 89 €
Hinta sisältää:
– Kuljetus
– Aamukahvit Anne-Mattilan taidekahvilassa sekä tutustuminen näyttelyyn
– Matkaohjelman mukaiset opastukset ja kiertoajelut
– Lounas ravintola Lind`s Kökissä
– Iltapäiväkahvit Cafe Kaakussa

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Ilmoitattehan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.