HAMINA TATTOO 3. ja 4.8.2018

HAMINA TATTOO 3. ja 4.8.2018

Hamina Tattoon teema vuonna 2018 on Puolustusvoimat 100 vuotta.

Tervetuloa Mannisen matkassa Hamina Tattoo 2018 esitykseen!

Pe 3.8.2018 klo 14.00, reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere-Kangasala-.. LOPPUUNMYYTY TÄLLÄ HETKELLÄ
La 4.8.2018 klo 14.00, reitti: Virrat-Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere-Kangasala-..

Hamina Tattoo 2018 festivaalin teema on Puolustusvoimat 100 vuotta. Ystävämme ympäri maailmaa arvostavat suomalaisten vuosistaista työtä ja juhlivat kanssamme tuomalla parhaat soittokuntans vieraaksemme. Hamina Bastionin areenalle onkin syntymässä kaikkien aikojen marssishow, oikea crème de la crème.
Marssishow’ssa pääset nauttimaan niin kotimaisten kuin ulkomaisten sotilassoittokuntien näyttävistä kuviomarssiesityksistä sekä taidokkaasta soitosta, unohtamatta upeiden uniformujen väriloistoa.
Hamina Tattoo festivaaleille saapuvat edustusorkesterit Hollannista, Iso-Britanniasta, Yhdysvalloista, Norjasta, Saksasta ja Venäjältä sekä myös kaikki Suomen sotilassoittokunnat.

Hamina Tattoo on suuri kaupunkifestivaali, jossa ollaan koko päivä. Linnoituskaupungin historialliset puutarhat avaavat porttinsa ja ilmaiskonsertit soivat viheriällä kuisteilla ja patioilla. Tattoo-katu on kansojen kohtaamispaikka.

Lähdemme aamulla matkaan (Tampere klo 07.00). Matkalla pidetään tauko. Matka jatkuu Lahden, Kouvolan kautta Haminaan, jossa olemme noin klo 11.00. Vapaa-aikaa nauttia Haminan Tattoo-kadun myyntikojuista ja tapahtumista. Ennen Marssishowta nautimme buffetlounaan Klubiteltan ravintolassa (salaatti+kastike, perunalisäke ja sitruunainen timjamikana, leivät+levitteet, vesi/mehu, kahvi tai tee). Ravintola sijaitsee Haminan keskustassa. Kävelymatka ravintolasta Hamina Bastioniin noin puolikilometriä.  Marssishow tapahtuu Hamina Bastionissa, alkaen klo 14.00, kesto noin 2 tuntia, ei väliaikaa. Kahvit nautimme esityksen jälkeen Klubiteltan ravintolassa. Kotimatkalle, lähdemme noin klo 17.00.

Matkan hinta / henkilö: 135 €
Sisältää: bussikuljetus, Marssishow, buffetlounas ja kahvit

Huomioitavaa: matka toteutuu jos lähitjöitä on vähintään 30 henkilöä/matka. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitkaa mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.