9.2.2019 Disney On Ice – The Wonderful World of Disney On Ice

9.2.2019 Disney On Ice – The Wonderful World of Disney On Ice

Disney On Ice – The Wonderful World of Disney On Ice tarjoaa täydellisen yhdistelmän erilaisia teemoja kaikille Disney On Ice -faneille yhdistäen klassikoita ja uudempia tarinoita.

Tervetuloa Mannisen matkassa Hartwall Arenalle!     Loppuunmyyty!

Perheiden alkuvuoden kohokohdaksi kasvanut, kymmentuhatpäiset yleisöt vuosittain keräävä Disney On Ice palaa helmikuun alussa Suomeen. The Wonderful World of Disney On Ice – Show’ssa on mukana yli 50 rakastettua Disney-hahmoa, mukaanlukien perheen pienimpien suursuosikit Disney-Pixarin Doria etsimässä ja Disneyn Frozen -animaatiomenestyksistä. 

Disney On Ice -jääspektaakkelissa katsojat pääsevät lähietäisyydelle Disney-hahmoja ja nauttimaan Disney-saduista koko perheen voimin. Jääshow’ssa nähdään kansainvälinen otos palkittuja huippuluistelijoita, taidokkaita koreografioita, kimaltavia esiintymisasuja, mukaansatempaavaa musiikkia ja näyttäviä tehosteita.

The Wonderful World of Disney On Ice -show’ssa on luvassa huolella valittu lajitelma Disney-tarinoiden rakastetuimpia kohtauksia. Mukana ovat megamenestyselokuva Frozenista tuttu ”Taakse jää” (”Let It Go”) Elsan upeasti tulkitsemana, Leijonakuninkaasta tutun Simban ja kumppaneiden ”Hakuna Matata”, seitsemän kääpiön hyväntuulinen ”Hai Hou” (”Heigh Ho”) -marssi, Aladdin-tarinan lampunhengen taikuudet, Doria etsimässä -suosikkileffan unohtelevainen Dori ystävineen, sekä Toy Storyn ja Pienen merenneidon hurmaavimmat hahmot. Show’ta luotsaavat tuttuun tapaan Mikki, Minni, Aku sekä Hessu Hopo.

Uusi show tarjoilee Disney-animaatioiden aatelia yhdistellen sekä klassikoita että uudempia suosikkeja. Vuorovaikutus yleisön kanssa on tärkeä osa Disney On Ice -kokemusta, ja tässäkin tuotannossa fanien on mahdollista päästä mukaan tuotannon avainkohtauksiin.

ESITYS:
Disney On Ice – The wonderful world of Disney on Ice, Helsinki Hartwall Arena lauantaina 9.2.2019 klo 18.30 (ovet klo 17.30), alakatsomo 118.

Matkan hinta / henkilö:
69 € lapset 3-12v
85 € 13 -vuotiaat ja vanhemmat

Hintaan sisältyy: bussikuljetus ja lippu esitykseen

Huomioitavaa:  Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Varaa viimeistään 30.11.2018 mennessä!
Alustava reitti: Ruovesi-Orivesi-Tampere-Pikavuoropysäkit moottoritien varrella matkalla Helsinkiin.

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -