8.6.2019 Ritariturnajaiset Laukon kartanon puistossa

8.6.2019 Ritariturnajaiset Laukon kartanon puistossa

Lähde kesäpäivän viettoon Laukon kartanoon koko perheen voimin! Päivän aikana tutustumme kartanon historiaan, näyttelyihin ja tunnelmoimme ritariajan henkeä Rohan tallien vauhdikkaissa turnajaisissa!

Kuva: Rohan tallit

Tervetuloa Mannisen matkassa Laukon kartanoon koko perheen tapahtumaan!

Rohan Tallien uusi turnajaisesitys tempaa katsojat Juhana III:n hoviin juhlimaan muinaista tulen juhlaa. Luvassa on vauhdikkaita taisteluita, uljaita hevosia ja hieman rakkauttakin. Peitsien säleiden lentäessä 1500-luvun maineikkaimmat ritarit ottavat mittaa toisistaan huiman hienossa esityksessä. Mittelöissä mukana myös Laukon kartanon kuuluisin sotapäällikkö Akseli Kurki. Ritareiden lisäksi Laukon puistossa kuullaan musiikkia, nähdään mittelöitä ja herkutellaan.

Lähdemme aamulla kohti Vesilahdella sijaitsevaa Laukon Kartanoa. Perillä Laukossa tutustumme kartanoon, sen historiaa ja näyttelyihin opastetulla kierroksella. Kierroksen jälkeen nautimme lounaan, jonka jälkeen on loppupäivä aikaa kierrellä alueella ja seurata päivän ohjelmaa. Päivämme Laukossa päättyy upeaan esitykseen, Rohan Tallien Ritariturnajaisiin!

Matkan hinta/henkilö:
75 € Reitti: Virrat – Ruovesi – Vilppula – Mänttä…
69 € Reitti: Orivesi – Kangasala…
Hinta sisältää:
– Kuljetus
– Laukon kartanon opastettu kierros ja tutustuminen näyttelyihin
– Lounas
– Turnajaislippu
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.