24.8.2019 Aikuisten Saaristoseikkailu höyrylaiva s/s Ukkopekalla,  Turusta – Herrankukkaroon

24.8.2019 Aikuisten Saaristoseikkailu höyrylaiva s/s Ukkopekalla, Turusta – Herrankukkaroon

Höyrylaiva s/s Ukkopekka on elämänsä aikana ollut vaikuttamassa Suomen historiallisesti merkittävissä tapahtumissa, kuten toisessa maailmansodassa. Sen historia on myös itsenäisyytemme historiaa.

Tervetuloa Mannisen matkassa kesäiseen seikkailuun Turusta-Herrankukkaroon!

Höyrylaiva s/s Ukkopekka on elämänsä aikana ollut vaikuttamassa Suomen historiallisesti merkittävissä tapahtumissa, kuten toisessa maailmansodassa. Sen historia on myös itsenäisyytemme historiaa. Matkan aikana seikkailijat saavat kuulla tarinoita Ukkopekan, Vaakahuoneen, Herrankukkaron ja Turun saariston historiasta.

Aikuisten saaristoseikkailulle lähdetään aamulla varhain Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta. Ajamme kohti Turkua. Bussi jättää asiakkaat Aurajokirantaan, jossa nautitaan herkkulounas Vaakahuoneen seisovasta saaristolaispöydästä. Ruokailun jälkeen risteilemme mertemme viimeisellä höyrylaivalla S/S Ukkopekalla Airistolle, Loistokarin saarelle. Pysähdymme pienellä ja eksoottisella, Suomen merihistoriaa henkivällä Loistokarin saarella sekä tutustumme siellä olevaan museoituun Loistonvartijan mökkiin.   Matka jatkuu höyryten Rymättylän Herrankukkaroon, vanhalle kalatorpparitilalle, jossa paikan isäntä vastaanottaa vieraat. Vanhan isännän Pentti-Oskari Kankaan tarinatuokion jälkeen lähdetään bussilla paluumatkalle.

Matkan hintaan/henkilö:  89€
Hintaan sisältyy: kuljetus, risteily Turku-Loistokari-Herrankukkaro, lounas Vaakahuoneella ja Pentti-Oskari Kankaan tarinatuokio

Huomoitavaa: matka totetuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitkaa mahdollisesta ruoka-aineallergiasta (gluteeniton, maidoton).

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.