18.5.2019 ja 27.6.2019 Hyrsylän Mutka ja Lohja

18.5.2019 ja 27.6.2019 Hyrsylän Mutka ja Lohja

Hyrsylän Mutka on puhjennut uuteen kukkaan! Tule ja näe upea Karjalainen hirsilinna, Miina Äkkijyrkän ”Woimasonni” ja monet ihanat näyttelyt.

Tervetuloa Mannisen matkassa Hyrsylän Mutkan mielenkiintoiseen elämään!

La 18.5.2019 Reitti: Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere-…

To 27.6.2019 Reitti: Ruovesi-Korkeakoski kt-Orivesi-Tampere-..

Alkuvuosi on ollut Airalle kiireistä aikaa,  mm. kun helmikuun loppupuolella tuli ohjelma Yökylässä Maria Veitola, jossa nähtiin Maria ja Aira mukavassa hengessä legendaarisesessa Hyrsylän Mutkassa.

Perjantaina 8.3.2019 Naistenpäivänä, Piispa Teemu Laajasalo palkitsi Aira Samulinin ”Myötätuntopalkinnolla”.
Palkitsemisperusteluissaan piispa totesi, että Aira Samulin on osoittanut ja edistänyt myötätuntoa kunnioittavalla, toivorikkaalla ja innostavalla toiminnallaan. Hän on omalla esimerkillään muistuttanut erilaisuuden ymmärtämisen ja moninaisuuden kunnioittamisen hengestä ja vuosikymmenten ajan edistänyt iloisia kohtaamisia erilaisten ihmisten välillä.

Lähdemme aamulla Pohjois-Pirkanmaan/ Tampereen seudulta (klo 8.00). Ajamme Hämeenlinnan kautta Lohjalle, jossa teemme kaupunkikiertoajelun oppaan johdolla. Keittolounaan täytekakkukahvien kera nautimme romanttisessa 1900 luvun pikku kahvila-ravintolassa Villi Kriikunassa. Iltapäivällä matka jatkuu Karjalaiseen hirsilinnaan, Hyrsylän Mutkaan kuuntelemaan Aira Samulinin elämästä. Hirsilinnasta löytyy hurmaava nukke- ja lelumuseo, Disney-kokoelma. mm. Mikki Hiiri 90v. sekä Barbie- juhlanäyttely, sekä nautimme juhlamokat ja kanelipullat ruusukupeista.

Pihapiiristä löytyy vanha höyryveturi ja resina Viipurista, Miina Äkkijyrkän ”Woimasonni”, Panssaritorjuntatykki ja Muistopatsaat sodassa kaatuneille ja sotaorvoille (Viktor Suvio) ja sotainvalideille (Sten Suvio). Kaunis Lummelammikko. Wanhassa Langin talossa ( 1860) on Lotta- Marski- sotamuseo. Koululuokka ja 50 koulujen opetustalua, antiikkinallet ja miesten lelut ( junat, autot, ym.) sekä isossa salissa vaihtuvia näyttelyjä. Pääsemme tutustumaan myös Airan vanhuuden taloon…

Monta tarinaa rikkaampana ja mieli virkeänä lähdemme kotimatkalle. Matkalla poikkeamme sisustustavarataloon elämystalo ”Kasvihuoneilmiöön” ostoksille. Perillä Tampereella olemme noin klo 20.30.

Matkan hinta/henkilö: 98 €

Hinta sisältää: bussikuljetuksen, keittolounaan, Hyrsylän Mutka ohjelman lähtökahvineen.

Huomioitavaa: matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä.

 

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.