16.9.2021 Marion: Aurinkosilmät-konsertti, Tampere-talo

16.9.2021 Marion: Aurinkosilmät-konsertti, Tampere-talo

Marion viettää uransa 60 v. juhlavuotta ja konsertoi sen kunniaksi Tampere-talossa osana Aurinkosilmät-kiertuettaan! Tervetuloa Mannisen matkassa musiikkielämyksen äärelle vaivattomalle konserttimatkalle!

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Tampere-taloon!

Torstai 16.9.2021 klo 19.00  Marion: Aurinkosilmät

Marion Rung ei suurempia esittelyjä kaipaa. Vuonna 1961 hän osallistui iskelmälaulukilpailuun sijoittuen 2. sijalle ja levytti ensilevynsä, Brigitte Bardot / Mexico.

Vuonna -62 Marion osallistui Suomen euroviisukarsintoihin ja hänet valittiin edustamaan Suomea kappaleella Tipitii. Tästä kaikki alkoi. Marion on menestyksekkäästi edustanut Suomea useissa kansainvälisissä laulukilpailuissa,  toisen kerran vuoden 1973 Euroviisuissa Tom Tom Tom kappaleella, sekä hienoilla voitoilla 1974 ja 1980 Intervision laulukilpailuissa Puolan Sopotissa. Kukapa meistä ei muistaisi Marionia ja 1980 voitto kappaletta Hyvästi yö?  Marion esiintyi 70-luvulla ahkerasti Saksassa, jolta ajalta muistoksi mukaan tuli myös mm. hitit El Bimbo ja Kylähäät, jotka Marion levytti täällä uudelleen suomen kielellä. –  Marionin 60 vuoden ura! Tätä on syytä juhlia! Tämä konserttikiertue on läpileikkaus koko mahtavasta 60 vuotta kestäneestä urasta! (Tampere-talo)

Paikat konserttisalissa etupermannolla riveillä 6-8.

Matkan hinta/henkilö:  59 €

Sisältää: kuljetuksen ja konserttilipun

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan myös turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa
Alustava matkareitti: Virrat (vähintään 6 henkilöä)-Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi…

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.