14.10.2018 Lasten kulttuurimatka Tampereelle: Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä & Muumimuseo

14.10.2018 Lasten kulttuurimatka Tampereelle: Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä & Muumimuseo

Koko perheen päivämatka syysloman aloitukseksi!

Tervetuloa Mannisen matkassa lasten omalle kulttuurimatkalle Tampereelle!

Sunnuntai 14.10.2018 Lasten kulttuurimatka Tampereelle: Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä & Muumimuseo

Syysloman alkamisen kunniaksi järjestämme perheen pienemmille suunnatun, hauskan kulttuurimatkan Tampereelle. Lähdemme aamulla Ruovedeltä kohti Tamperetta Vilppulan, Mäntän ja Oriveden kautta. Perillä Tampereella istahdamme ensin Tampereen Työväenteatterin saliin seuraamaan Herra Hakkaraisen ja Masa marsun mielenkiintoista ja hupaisaa matkaa maailman ympäri näytelmässä Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä. Viihdyttävän esityksen jälkeen on vapaata aikaa kaupungilla ja mahdollisuus ruokailla mieleisessään ravintolassa.

Myöhemmin iltapäivällä siirrymme Tampere-Taloon, maailman ainoaan Muumimuseoon! Teemme museossa opastetun kierroksen lasten mieleen. Luvassa on toiminnallinen museokierros, jonka aikana ihmetellään ja tutkitaan yhdessä Muumimuseon aarteita. Museon myymälästä voi kierroksen jälkeen ostaa matkamuistoja ja kahvilassa nauttia välipalaa. Museon lukukirjastossa voi sen sijaan tutustua Muumikirjoihin.
Hauskan ja toimeliaan päivän jälkeen lähdemme kotimatkalle alkuillasta.

Matkan hinta/hlö: Lapset 45 € (suositellaan alle 12 vuotiaille), Aikuiset 69 €

Hinta sisältää: Kuljetus, teatterilippu, opastettu museokierros ja sisäänpääsymaksu Muumimuseoon.

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.

 

Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä, Tampereen työväenteatteri

Nyt on onnea matkassa! Mauri Kunnaksen ikisuosikki Herra Hakkarainen osallistuu unissaan arpajaisiin ja voittaa matkan maailman ympäri. Koska peräkammaripojan äiti ei pääse matkaan, aukeaa Masa Marsullekin mahdollisuus tutustua maailman seitsemään ihmeeseen.
Parivaljakko käy Egyptin pyramideilla, Italian pastapöydissä, tapaa Intian pyhän lehmän ja verryttelee Herra Hakkaraisen ikämiesnivelet vetreiksi kiinalaisella akrobatialla. Mutta miten kestää tassulalaiseen kauravelliin tottunut pukinvatsa etniset herkut? Irtoaako Las Vegasin kuuluisimmalta rock`n roll-vuohelta Little Jack McGoatilta boogie woogie? Ja mikä oikeastaan on maailman seitsemäs ihme?
Esitys sopii kaikille menevän musiikin, hauskojen hahmojen ja hupaisien tapahtumien ystäville.

 

Muumimuseo, Tampere-Talo

Maailman ainoassa Muumimuseossa voit aistia muumikirjoista ja kuvituksista tutun elämänviisauden, huumorin, reippaan seikkailumielen ja lämpimän ystävällisyyden, jotka puhuttelevat muumien ystäviä ympäri maailman!
Saapuessasi Muumimuseoon astut aivan uuteen, Tove Janssonin kirjoittamien muumikirjojen maailmaan. Voit eläytyä muumien koko tarinaan aina suuresta tuhotulvasta vaarallisen juhannuksen kelluvaan teatteriin ja majakkasaaren arvoituksesta muumiperheen marraskuiseen katoamismysteeriin. Kerronta etenee kahdentoista Tove Janssonin kirjoittaman ja kuvittaman muumikirjan mukaisesti.
Muumimuseo on täysin uudenlainen, elämyksellinen taidemuseo, joka sopii kaikenikäisille kuvataiteen ja muumien ystäville. Muumimuseon perustana on Tove Janssonin ainutlaatuinen muumitaiteen kokoelma, joka lahjoitettiin Tampereen taidemuseolle 1986. Kokoelmaa on esitelty Tampereen taidemuseon Muumilaaksossa 1987 – 2016. Museo sai uuden, elämyksellisen tilan Tampere-talosta ja samalla nimikin muuttui Muumimuseoksi.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.