1.8.2020 Herkkujuustola, Tyrvään pappila ja Pyhän Olavin kirkko

1.8.2020 Herkkujuustola, Tyrvään pappila ja Pyhän Olavin kirkko

Herkullinen päivämatka lähelle Sastamalaan! Tällä matkalla maistelemme juustoja, vierailemme idyllisessä pappilassa sekä komeassa keskiaikaisessa kirkossa Suomen kansallismaisemassa!

Kuva oikealla ylhäällä: Herkkujuustola
Kuva alhaalla: Tyrvään pappila

Tervetuloa Mannisen matkassa kesäiselle päivämatkalle Sastamalaan!

Tällä matkalle tutustumme Herkkujuustolaan ja pääsemme myös maistelemaan juustoja. Tyrvään pappila sen sijaan vie historiaan ja idylliseen tunnelmaan ja päivän päätteeksi astumme vielä sisään komeaan Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoon.

Lähdemme matkaan aamulla kotipaikkakunnilta kohti Sastamalaa. Ensimmäinen vierailukohteemme on Herkkujuustola, jossa kuulemme juustolan esittelyn ja pääsemme kurkistamaan ikkunan takaa juuston valmistusta. Lisäksi näemme, miten juustot kypsyvät kellarissa ja tietenkin maistelemme juustolan herkkuja!

Juustolasta siirrymme lyhyen matkan päähän Tyrvään pappilaan, johon tutustumme opastetulla kierroksella. Opastuksen jälkeen nautimme rauhassa herkullisen lounaan pappilan idyllisessä miljöössä. Ennen kun jatkamme matkaa, on vielä aikaa kierrellä pappilan puutarhassa ja ihastella patsaspuistoa.

Pappilan tunnelmasta siirrymme päivän viimeiseen kohteeseen, lähellä sijaitsevaan keskiaikaiseen Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoon. Tutustumme kirkkoon oppaan johdolla.

Matkan hinta/henkilö: 79 €
Hinta sisältää: Kuljetus, esittely ja juustomaistiaiset Herkkujuustolassa, opastus ja lounas Tyrvään pappilassa ja opastettu tutustuminen Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoon.
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 15 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä.
Alustava reitti: Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Tampere…

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.