Ma 2.5.2022 Lontoon Philharmonia-orkesteri ja Santtu-Matias Rouvali Musiikkitalossa Helsinki

Ma 2.5.2022 Lontoon Philharmonia-orkesteri ja Santtu-Matias Rouvali Musiikkitalossa Helsinki

Ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali johtaa Lontoon Philharmonia-orkesterin konsertit syyskuussa 2021 Helsingissä ja Tampereella. Solistina loistaa maailman konserttilavoilta tuttu venäläispianisti Denis Kozhukhin.

 

Tervetuloa Mannisen matkassa Musiikkitaloon Helsinkiin!

 

Ma 2.5.2022 klo 19.00,  kesto 2h 30 min sis.väliaika
Reitti: Ruovesi-Orivesi-tampere-…

Ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali johtaa Lontoon Philharmonia-orkesterin konsertit syyskuussa 2021 Helsingissä ja Tampereella. Musiikkitalo ja Tampere-talo toteuttavat yhteistyössä orkesterivierailun maailman huipulta. Solistina loistaa maailman konserttilavoilta tuttu venäläispianisti Denis Kozhukhin. Konsertit toteutuvat Jane ja Aatos Erkon säätiön tuella.

Santtu-Matias Rouvali on tällä hetkellä lontoolaisorkesterin päävierailija ja uusi kiinnitys ylikapellimestarina alkaa kesällä 2021. Rouvali on toiminut Tampere Filharmonian ylikapellimestarina vuodesta 2013 ja aloitti Göteborgin sinfonikkojen ylikapellimestarina 2017. Hän kuuluu maamme kansainvälisesti kysytyimpiin kapellimestareihin, joka kuluneella kaudella debytoi New Yorkin filharmonikoiden, Berliinin filharmonikoiden ja Concertgebouw-orkesterin vierailijana.

Matkanhinta/henkilö: 125 €
Sisältää: bussikuljetus ja konserttilippu

Paikat konserttisalissa:  katsomo R ja S

Huomioitavaa: matka totetuu mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.

Peruutusehdot: Matkan peruessaan asiakas on oikeutettu maksun palautukseen vähennettynä matkanjärjestäjälle aiheutuneilla todellisilla kustannuksilla. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.