Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka Hartwall Arenalla 3.12.2017 KULJETUS

Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka Hartwall Arenalla 3.12.2017 KULJETUS

Karismaattiset solistit, hevimies Jarkko Ahola ja oopperalaulaja Waltteri Torikka yhteiskonsertissa. Ainutlaatuinen ilta tulee olemaan täynnä tunnetta ja loistoa!!

AINUTLAATUINEN ILTA – JARKKO AHOLALLE JA WALTTERI TORIKALLE YHTEINEN HARTWALL ARENAN KONSERTTI!

Tällä matkalla 2 paikkaa vapaana. Varaa puhelimitse puh. 03-4864700

Karismaattiset solistit, hevimies Jarkko Ahola ja oopperalaulaja Waltteri Torikka astuvat Hartwall Arenan lavalle yhteiskonsertissa 3. joulukuuta. Ainutlaatuinen ilta tulee olemaan täynnä tunnetta ja loistoa – elämys, jota ei voi nähdä missään muualla. Se on mahdollista kokea vain kerran!
– Tulemme laulajina kahdesta eri maailmasta, mutta täydennämme hienolla tavalla toisiamme. On mahtavaa jakaa tämä kokemus Jarkon kaltaisen huikean laulajan kanssa. Yleisölle on varmasti luvassa hyvin ainutlaatuinen ilta, Waltteri sanoo.
Molemmille miehille Hartwall Arenan konsertti on kaikkien aikojen isoin oma keikka.
– Areenashow on varmasti jokaisen muusikon dream come true, ja niin se on meidänkin. Konsertissa kuullaan monipuolisesti materiaalia meidän molempien ohjelmistoista. Siitä tulee varmasti hieno ilta, Jarkko jatkaa.

Jarkko ja Waltteri tutustuivat osallistuessaan samaan aikaan Tähdet, tähdet -ohjelmaan. Nykyisin molemmat heistä ovat loppuunmyydyissä saleissa kiertäviä ja platinaa myyviä artisteja, joiden repertuaareista löytyy rakastettuja klassikkokappaleita.

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) platinaa. Rock-tenorin tuorein albumi, kultarajan ylittänyt Romanssi (2016) debytoi loppuvuodesta virallisen albumilistan sijalla 2. Sen edelle myynneissä nousi ainoastaan Metallica.

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Hänen debyyttialbuminsa Sydän (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli viime joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Viime vuoden lopulla ilmestynyt Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan. Waltteri Torikka Trion akustinen Rautavaaran kappaleita sisältävä albumi julkaistiin keväällä.

Jarkko Aholan ja Waltteri Torikan konsertti sunnuntaina 3.12.2017 Hartwall Arenalla klo 19.

Kuljetuksen hinta / henkilö: 35 € meno-paluu, kuljetus yhteen suuntaan 30 €.

LIPUT konserttiin myy TICKETMASTER

Huomioitavaa: Alustava reitti tällä matkalla Virrat (min 6 lähtijää)-Ruovesi-Orivesi-Tampere-pikavuoropysäkit 3-tien varrella…

Konserttikuljetukset laskutetaan sähköpostilla n. 1 kk ennen matkaa. Laskun mukana saat matkaohjelman. ILMOITATHAN VARATESSASI MISTÄ NOUSET BUSSIIN!

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -