24.6.2019 Bob Dylan Hartwall Arenalla, kuljetus!

24.6.2019 Bob Dylan Hartwall Arenalla, kuljetus!

Bob Dylan, yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä lauluntekijöistä, saapuu Suomeen bändinsä kanssa kesäkuussa 2019!

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Hartwall Arenalle!

Bob Dylan, yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä lauluntekijöistä, saapuu Suomeen bändinsä kanssa kesäkuussa 2019. Nobel-palkittu Dylan esiintyy Helsingin Hartwall Arenalla maanantaina 24. kesäkuuta.

Lähes 60 vuotta kestäneen uransa aikana Grammy-palkittu Dylan on vaikuttanut merkittävästi moneen sukupolveen ja on kiistatta yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä ja vaikutusvaltaisimmista lauluntekijöistä. Bob Dylania pidetään oman sukupolvensa äänitorvena ja hänen lyriikoidensa ja uransa vaikutukset amerikkalaiseen kulttuuriperintöön on huomioitu Pulitzer-palkinnolla ja Yhdysvaltojen presidentin vapaudenmitalilla. Viimeisimpänä tunnustuksena Dylanin lyriikoiden merkittävyys huomioitiin vuonna 2016 myönnetyllä kirjallisuuden Nobel-palkinnolla. Dylanin useat albumit ovat vakiintuneita rockin klassikoita, ja hänen vaikutuksensa aikansa muusikkosukupolviin on vähintään yhtä vakuuttava. Dylanin tunnetuimpien kappaleiden joukkoon kuuluvat mm. ”Like a Rolling Stone”, ”Blowin´in the Wind”, ”Mr. Tambourine Man”, ”Knockin´on Heaven´s Door”, ja ”The Times They Are a-Changin”

Bob Dylanin tuorein levy on 2. marraskuuta ilmestynyt ylistetyn Bootleg -albumisarjan julkaisu, More Blood, More Tracks – The Bootleg Series Vol 14. Kyseessä on Blood On The Tracks -levyn sessioista koostettu boksi, joka sisältää vaihtoehtoisia versioita ja harjoitusottoja levyn kappaleista. Bob Dylan nähtiin viimeksi Suomessa omassa konsertissa kymmenen vuotta sitten, kesäkuussa 2008, Helsingin Hartwall Arenalla.

Matkan hinta/henkilö: 35 € meno-paluu, 30 € yhdensuuntainen matka
Hinta sisältää: kuljetus
Alustava reitti: Virrat (min 6 hlö) – Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Tampere – moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Bussi on perillä Hartwall Arenalla noin klo 18.30, jolloin ovet avautuvat  Paluulähtö riippuu esiityjien aikataulusta, mikä ilmoitetaan myöhemmin. Konserttikuljetus laskutetaan noin 1 kk ennen lähtöä ja lasku sekä aikataulu lähetetään sähköpostiinne, joten tarkistakaa, että sähköpostiosoite on oikein lomakkeella.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.