9.9.2022 Antti Tuisku – Bailantai – lisäkonsertti, Olympiastadion Helsinki, KULJETUS!

9.9.2022 Antti Tuisku – Bailantai – lisäkonsertti, Olympiastadion Helsinki, KULJETUS!

Suomen kirkkain pop-tähti Antti Tuisku tekee oman Bailantai-konsertin Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla syyskuussa 2022. Bailantaista tulee näyttävä spektaakkeli ja maailmanluokan show. Varaa kauttamme vaivaton konserttikuljetus!

ANTTI TUISKU NOUSEE OLYMPIASTADIONIN LAVALLE LISÄKONSERTISSA 17.9.2021! 
Siirretty uudelle päivälle 9.9.2022!

Kaikki jotka ovat ilmoittautuneet konserttikuljetukseen, siirtyvät automaattisesti uusille päiville!

Bussi 1: Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi –  Tampere – moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin

Suomen kirkkain pop-tähti Antti Tuisku tekee oman Bailantai-konsertin Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla syyskuussa 2022. Bailantaista tulee näyttävä spektaakkeli ja maailmanluokan show. Konsertti on ikärajaton.

Edellisellä, kevään 2018 Mun on pakko twerkkaa -areenakiertueella Antti Tuiskun näki peräti 60 000 ihmistä. Menestyksekkään kiertueen jälkeen ensi kesänä avattava uudistettu Olympiastadion tuntuu luontevalta paikalta tulla takaisin. Oma stadionkonsertti on myös ollut Antin haaveissa niin kauan kun hän muistaa.

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 11 levyä, ja kaiken kaikkiaan albumeita on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Artistiutensa uudelleen vuonna 2015 julkaistulla En kommentoi -albumilla luonut Antti Tuisku on uransa aikana täyttänyt niin klubeja kuin areenoitakin ja esiintynyt yhteensä sadoilletuhansille ihmisille. Antti Tuisku on myös palkittu kuudella Emma-pystillä.

Matkan hinta/henkilö: 35 € meno-paluu, 30 € yhdensuuntainen matka
Hinta sisältää: Kuljetus
Huomioitavaa: Kuljetus toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Konserttikuljetus laskutetaan noin 1 kk ennen lähtöä ja lasku sekä aikataulu lähetetään sähköpostiinne. Tarkistakaahan, että sähköpostiosoitteenne on oikein lomakkeella. Aikataulu varmistuu lähempänä ajankohtaa.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.