7.12.2019 JUHA TAPIO Hartwall Arenalla, kuljetus!

7.12.2019 JUHA TAPIO Hartwall Arenalla, kuljetus!

Tervetuloa matkassamme Juha Tapion konserttiin Hartwall Arenalle!

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Hartwall Arenalle!

JUHA TAPIO huipentaa kiireisen vuotensa – ja koko tähänastisen uransa – Hartwall Arenan konserttiin Helsingissä lauantaina 7.12.2019! 

Suomen laulaja-lauluntekijöiden ykkösnimi päättää elämänsä pisimmän työrupeaman komeasti yleisönsä ympäröimänä Helsingin Pasilassa kuluvan vuoden lopulla. Siihen mennessä hän on bändeineen ehtinyt kiertää maan jo pariinkin kertaan, keväällä loppuunmyydyllä Pieniä taikoja -kiertueella, sekä kesällä perinteiseen tapaan festivaaleilla torvisektiolla vahvistetun bändinsä kanssa. Nyt Juha on kuitenkin julkisesti ilmoittanut jäävänsä keikkailemisesta tauolle vuonna 2020. Hartwall Areenan konsertista Juha lupaa “Isoa Iltaa”, lauluja koko uran varrelta, herkistelyä ja rokin räimettä – ja tietysti pari yllätystä.

Hartwall Areenan konsertin ennennäkemättömän lavarakenteen vuoksi lippuja myydään lattiatasoon sekä koko nousevaan katsomoon, myös lavan taakse.
Lippuja tulee näin myyntiin normaalia enemmän, peräti 13 100 kappaletta.

Lavan takana olevat paikat ovat myös hyviä sillä niistä näkee läheltä sekä lavan että koko yleisömeren. Lavan takan olevasta katsomosta ei siis ole näköestettä lavalle. Lava rakennetaan niin että näkyvyys ja kuuluvuus on joka suuntaan samanlainen. 

Ovet klo 18.30
Konsertti klo 20.00
Ei väliaikaa, kesto n. 2t 30min.

Matkan hinta/henkilö: 35 €
Hinta sisältää: kuljetus meno-paluu
Huomioitavaa: Kuljetus toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Laskutamme konserttikuljetukset noin 1 kk ennen matkaa sähköpostitse. Tarkastathan, että sähköpostiosoitteesi on lomakkeella oikein.
Alustava reitti: Virrat (min 6 hlö) – Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Tampere – moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.