28.11.2019 Ghost Hartwall Arenalla, kuljetus!

28.11.2019 Ghost Hartwall Arenalla, kuljetus!

Metallimaailman kirkkaimpaan kärkeen kuuluva Ghost saapuu Hartwall Arenalle osana “Ultimate Tour Named Death” -kiertuettaan! Meiltä meno-paluu kuljetus helposti ja sujuvasti, varaa paikkasi pian!

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Hartwall Arenalle!

Metallimaailman kirkkaimpaan kärkeen kuuluva Ghost saapuu 28. marraskuuta Helsingin Hartwall Arenalle osana “Ultimate Tour Named Death” -kiertuettaan. Illan avaavat amerikkalaisbändi All Them Witches sekä ruotsalainen Tribulation.

Ruotsalainen hard rock -yhtye Ghost on kiertänyt viime vuodet loppuunmyytyjä konserttihalleja Pohjois-Amerikassa sekä Euroopassa. Useita kertoja Suomessa esiintynyt yhtye on kasvattanut suosiotaan jokaisen vierailun myötä: klubi- ja konserttisalikeikkojen lisäksi Ghost on nähty muun muassa vuosina 2012 ja 2014 Sonisphere Festivalilla, vuonna 2016 Tuska-festivaalin pääesiintyjänä ja nyt heinäkuussa Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa Metallican WorldWired-stadionkiertueen lämmittelijänä.

Vuodesta 2008 asti esiintyneen Ghostin vetovoima muodostuu paitsi okkultismiin viittaavista lyriikoista ja aavemaisista melodioista, mutta myös tunnusmerkiksi muodostuneesta teatraalisesta lavaesiintymisestä.

Matkan hinta/henkilö: 35 € meno-paluu
Hinta sisältää: Kuljetus
Huomioitavaa: Kuljetus toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Bussi on perillä Hartwall Arenalla n. klo 18.00 jolloin ovet avautuvat. Paluulähtö konsertin jälkeen riippuen esiintyjien aikatauluista. Konserttikuljetus laskutetaan noin 1 kk ennen lähtöä ja lasku sekä aikataulu lähetetään sähköpostiinne. Tarkistakaahan, että sähköpostiosoite on oikein lomakkeella.
Alustava reitti: Virrat (min. 6 hlö) – Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Tampere – moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.