24.5.2019 Andrea Bocelli Hartwall Arenalla

24.5.2019 Andrea Bocelli Hartwall Arenalla

Maailman rakastetuimpiin tenoreihin lukeutuva italialaistähti Andrea Bocelli konsertoi jälleen Suomessa toukokuussa 2019.

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Hartwall Arenalle!

Kuljetus paikkoja myynnissä!

24.5.2019 Andrea Bocelli, Hartwall Arena klo 19.30

Maailman rakastetuimpiin tenoreihin lukeutuva italialaistähti Andrea Bocelli palaa keväällä konsertoimaan Suomeen. Uuden albuminsa ”Si” lokakuun 26. päivä julkaiseva Bocelli saapuu esiintymään Helsingin Hartwall Arenalle perjantaina 24. toukokuuta 2019.

Näkönsä 12-vuotiaana menettänyt toscanalaissyntyinen tenori on myynyt urallaan yli 85 miljoonaa albumia, saanut oman tähtensä Hollywood Walk of Famelle ja lukuisia muita arvonimiä ja palkintoja, sekä hurmannut karismallaan yleisöt ympäri maailmaa. Andrea Bocelli on yksi maailman suurimmista klassisen musiikin supertähdistä, joka on esiintynyt presidenteille, paaveille ja kuninkaallisille. Hän on tehnyt vuosien saatossa musiikillista yhteistyötä klassisten artistien lisäksi lukuisten poptähtien, kuten Céline Dionin, Tony Bennetin, Ariana Granden, Jennifer Lopezin ja Nicole Scherzingerin kanssa.

Tulevan kiertueen ohjelmistossa päästään nauttimaan Bocellin uuden albumin tuotoksista sekä tenorin rakastetuimmista klassikoista. Bocellia Helsingissä säestää Lohjan kaupunginorkesteri ja mukana on myös Bocellin valitsema sopraano. Konsertin kuorona toimii suomalainen huippukuoro Chorus Ars Musica. Bocelli on esiintynyt Suomessa viimeksi loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla huhtikuussa 2017.

Matkan hinta / hlö: 179 €  Loppuunmyyty
Hinta sisältää: kuljetus ja konserttilippu (paikat lohko 111, hajapaikkoja, ei vierekkäisiä)
Matka hinta / hlö:  129 € Loppuunmyty
Hinta sisältää: kuljetus ja konserttilippu (paikat lohko 106 näkörajoitteinen rivi 18 paikat 105-110, rivi 19 paikat 107-110)
Vain kuljetus 35 € meno-paluu, 30 € yhdensuuntainen matka
Huomioitavaa: Matka toteutuu. Ystävällisesti, laita huomioitavaa kohtaa kummasta katsomosta haluat liput.
Alustava reitti: Ruovesi – Orivesi – Tampere… (Moottoritien pysäkit Tampere-Helsinki välillä)

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.