20.10.2019 Reijo Taipale -muistokonsertti Tampere-talossa

20.10.2019 Reijo Taipale -muistokonsertti Tampere-talossa

Suomalaisen iskelmätaivaan suursuosikin, Reijo Taipaleen muistokonserttien kiertue vierailee lokakuussa Tampere-talossa.

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin!

Su 20.10.2019 klo 16.00
Reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi -..

Suomalaisen iskelmätaivaan suursuosikin, Reijo Taipaleen muistokonserttien kiertue vierailee lokakuussa Tampere-talossa. Rakastetun tulkitsijan musiikkia tulkitsevat Saija TuupanenErika VikmanSusanna HeikkiSimo SilmuKauko SimonenDimitri KeiskiMarco Lundberg, Jani Jalkanen ja Taipaleen tyttärentytär Senja Myller sekä tähtiviulisti Satu Savioja. Orkesterina Reijo Taipale -juhlaorkesterikapellimestarinaan Jani Helenius. Taipale ja Kari Tapio olivat hyviä ystäviä, ja orkesteri koostuukin Taipaleen ja Kari Tapion taustayhtyeiden muusikoista.

Kiertueelle osallistuva, omaa musiikkiuraansa aloittava ja mm. Idols-kilpailuissa TV:ssä nähty Senja Myller on Taipaleen lapsenlapsista nuorin. “Isoisäni oli minulle esikuva, niin musiikillisesti kuin muutoinkin ja on suuri kunnia päästä mukaan hänen muistokiertueelleen”, Myller toteaa.

Myös Saija Tuupasella on Taipaleesta lämpimiä muistoja. “Reijo Taipale oli yksi suurista suosikeistani ja minulla oli ilo esiintyä muutaman kerran hänen kanssaan. Hän oli todellinen suomalaisen tangon kuningas”, Tuupanen sanoo.

Pro Finlandia -mitalilla ja lukuisilla muilla huomionosoituksilla palkittu Taipale menehtyi 79-vuotiaana viime huhtikuussa. Hänen levytysuransa alkoi vuonna 1962 kappaleilla Aila ja Yön hetket. Taipaleen muita ikimuistoisiksi tekemiä lauluja olivat mm. Satumaa, Tähdet meren yllä, Tango Humiko, Sateen tango, Onnen maa ja Elämän parketeilla.

Konsertissa on väliaika.

Matkanhinta / henkilö: 59 €
Hinta sisältää: kuljetuksen ja konserttilipun
Paikat konsertissa on Etupermanto oikea rivit A2, A10-14

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.