2.7.2022 Apulanta A30 -konsertti Olympiastadionilla, KULJETUS!

2.7.2022 Apulanta A30 -konsertti Olympiastadionilla, KULJETUS!

Apulanta sytyttää Olympiastadionin heinäkuussa 2022! Varaa kauttamme helppo ja huoleton konserttikuljetus.

Kuvaaja: Sam Jamsen

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Olympiastadionille!

Alustavat reitit:
Bussi 1 – Virrat-Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere-moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
Bussi 2 – Vilppula-Mänttä-Korkeakoski-Orivesi-Kangasala-Tampere-moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin

Apulanta ilmoitti 21.9.2020 Radio Rockin suorassa lähetyksessä esiintyvänsä kesällä 2021 uudistetulla Olympiastadionilla! Suomen suosituin yhtye täyttää ensi vuonna 30 vuotta, jonka kunniaksi bändi nousee suurimmalle lavalle kuin koskaan aikaisemmin. Konsertti kantaa teeman mukaisesti nimeä A30.

Apulannan matka on ollut uskomaton ja ainutlaatuinen alusta alkaen. Heinolassa vuonna 1991 perustettu yhtye on saavuttanut lähes kaiken mahdollisen. Apulanta on julkaissut ilmiömäisen suosion siivittämällä urallaan yhteensä 12 albumia, 5 kokoelmalevyä, livetallenteita ja lukuisan määrän ep:itä ja singlejä. Jokainen julkaisu on noussut virallisten listojen kärkeen ja lähes kaikki myyneet jalometalliin oikeuttavia määriä. Bändi on esiintynyt vuosien varrella loppuunmyydyille keikka-areenoille ympäri maata, ja heistä on tehty mm. kirjoja ja elokuva.

Apulanta on ollut aina kaikessa tekemisessään itsenäinen suunnannäyttäjä ja valloittanut aitoudellaan koko Suomen kansan puolelleen. Olympiastadionilla tullaan kokemaan räjäyttävä kavalkadi kuolemattomia klassikoita ja uusimpia hittejä.

Matkan hinta/henkilö:
40 € meno-paluu, Virrat-Kuru-Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Korkeakoski-Orivesi
35 € meno-paluu, Kangasala-Ylöjärvi-Tampere-moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
Hinta sisältää: Kuljetus
Huomioitavaa: Kuljetus toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä/reitti. Konserttikuljetus laskutetaan noin 1 kk ennen lähtöä ja lasku sekä aikataulu lähetetään sähköpostiinne. Tarkistattehan, että sähköpostiosoitteenne on oikein lomakkeella. Aikataulu varmistuu lähempänä ajankohtaa.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.