15.11.2019 JARKKO AHOLA & WALTTERI TORIKKA – IT`S NOW OR NEVER Hartwall Arenalla

15.11.2019 JARKKO AHOLA & WALTTERI TORIKKA – IT`S NOW OR NEVER Hartwall Arenalla

Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka tekevät sen taas!
Kaksikko nousee jälleen lavalle Hartwall Arenalla odotetussa yhteiskonsertissa marraskuussa 2019!
Ole nopea ja varaa paikkasi suositulle konserttimatkalle!

Lippupaketit loppuunmyyty!

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Hartwall Arenalle!

Karismaattiset solistit, rocktenori Jarkko Ahola ja oopperalaulaja Waltteri Torikka ovat hurmanneet yleisön kahtena edellisenä vuonna loppuunmyydyissä Hartwall Arenan yhteiskonserteissaan. Tunnetta ja loistoa täynnä olleet illat ovat keränneet paljon kiitosta ja pyyntöjä vielä uudesta yhteisesiintymisestä. Nyt pyyntöihin on vastattu ja konserttitrilogian päättävä It’s Now Or Never -yhteiskonsertti järjestetään Hartwall Arenalla perjantaina 15.11.2019. Luvassa on jälleen maailmanluokan show, josta ei puutu myöskään yllätyksiä.

Jarkko ja Waltteri tutustuivat toisiinsa osallistuessaan samaan aikaan Tähdet, tähdet -ohjelmaan. Nykyisin molemmat heistä ovat loppuunmyydyissä saleissa kiertäviä ja platinaa myyviä artisteja, joiden repertuaareista löytyy rakastettuja klassikkokappaleita.

Waltteri Torikan debyyttialbumI Sydän (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli saman joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Vuonna 2016 julkaistu albumi Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan. Torikan ohjelmisto ulottuu oopperapäärooleista ja vaativasta klassisesta ohjelmistosta aina akustiseen tunnelmointiin sekä viihde- ja elokuvamusiikin moderneihin klassikoihin. Tuorein albumi Sydämeni joulu (2018) nousi suoraan virallisen albumilistan ykköseksi ja sai erinomaisia arvioita.

Jarkko Ahola puolestaan tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa. Sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat ylittäneet platina- ja kultarajan. Rock-tenorin viimeisin, omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se meni suoraan virallisen albumilistan sijalle 2.

Perillä Hartwall Arenalla noin klo 18.00, konsertti klo 19.00. Paikat alakatsomossa 117 riviltä 11-20.

Matkan hinta/henkilö: 119 € Lippupaketit Loppuunmyyty!
Hinta sisältää: Kuljetus ja konserttilippu

Pelkkä kuljetus: 35 € meno-paluu
Huomioitavaa: Matka toteutuu.
Alustava reitti: Virrat (min. 6 hlö) – Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Kangasala – Tampere – moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.