Sensaatiomainen hittimusikaali WEST SIDE STORY! 25.-26.8.2019 Musikaalimatka Tallinnaan

Sensaatiomainen hittimusikaali WEST SIDE STORY! 25.-26.8.2019 Musikaalimatka Tallinnaan

Legendaarinen rakkaustarina 1950-luvun New Yorkista nousee Viron kansallisoopperan näyttämölle! Välittämättä rajoista tai reviireistä, syntyy puertoricolaisen Marian ja amerikkalaisen Tonyn välille uskomaton, jopa mahdoton rakkaus, jonka jälkeen mikään ei ole ennallaan…

Tervetuloa Mannisen matkassa musikaaliin Tallinnaan!

Legendaarinen hittimusikaali West Side Story on saanut inspiraationsa Shakespearen Romeon ja Julian rakkaustarinasta, siirrettynä keskelle jengisotia 1950-luvun New Yorkiin. Välittämättä rajoista tai reviireistä, syntyy puertoricolaisen Marian ja amerikkalaisen Tonyn välille uskomaton, jopa mahdoton rakkaus, jonka jälkeen mikään ei ole ennallaan…
West Side Story sai ensi-iltansa Broadwaylla syyskuussa 1957 ja on siitä lähtien noussut menestyksekkäästi teattereiden näyttämöille ympäri maailman.

Sunnuntai 25.8.2019
Lähdemme matkaan aikaisin aamulla kotipaikkakunnilta kohti Helsinkiä ja Länsisatamaa. Matkalla pidämme tauon. Satamassa astumme Tallink Megastar-laivaan ja matkamme Helsingistä Tallinnaan alkaa klo 10.30. Perillä Tallinnassa olemme klo 12.30. Ennen majoittumista Sokos Hotel Virun viihtyisiin huoneisiin, on omatoimista aikaa kierrellä kaupungilla vaikkapa ostoksia tehden tai kauniissa vanhassa kaupungissa kävellen. Majoittumisen jälkeen siirrymme lyhyen kävelymatkan päähän Viron kansallisoopperaan, jossa upea musikaali, West Side Story alkaa klo 17.00. Musikaalin jälkeen omatoiminen paluu hotellille tai halutessasi voit jäädä tunnelmoimaan loppukesän iltaa kaupungille.

Maanantai 26.8.2019
Aamiainen hotellilla klo 7.00-10.30. Aamiaisen jälkeen luovutamme huoneet ja pakkaamme bussin. Vielä ennen Tallink Megastar-laivan lähtöä takaisin Helsinkiin klo 13.30, on aikaa ostoksille satamassa. Laiva saapuu Länsisatamaan klo 15.30. Kotimatkalle lähdemme heti maihinnousun jälkeen.

Musikaalimatkan hinta/henkilö:
219 € kahden hengen huoneessa
279 € yhden hengen huoneessa
Hinta sisältää: Kuljetus, laivamatkat Helsinki – Tallinna – Helsinki, hotellimajoitus aamiaisella, musikaalilippu

Hotellimatkan hinta/henkilö:
189 € kahden hengen huoneessa
249 € yhden hengen huoneessa
Hinta sisältää: Kuljetus, laivamatkat Helsinki – Tallinna – Helsinki ja hotellimajoitus aamiaisella

Lisämaksusta laivamatkoilla: 25.8. Myöhäinen aamiainen 17,50 € , 26.8. buffetlounas 26 €
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan passi tai poliisiviranomaisen myöntämä henkilökortti. Muistathan myös matkavakuutuksen.
Alustava reitti: Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Tampere…

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.