Hotellimatka Tallinnaan Park Inn by Radisson Central 18.-19.11.2017 Martin Markkinat

Hotellimatka Tallinnaan Park Inn by Radisson Central 18.-19.11.2017 Martin Markkinat

Martin markkinat on käsitöiden myyntinäyttely sekä Viron suurin käsityö- ja perinnetapahtuma.

Tervetuloa Mannisen matkassa Tallinnaan!

Matkaan lähdemme lauantai-aamuna kotipaikkakunnilta, kts. reitti alla. Lopullinen lähtöaikataulu ja matkaohjelma lähetetään laskun mukana. Helsinkiin Katajanokan terminaalille saavutaan n. klo 10.30. Laivamatka Helsingistä Tallinnaan taittuu nopeasti ja mukavasti Viking XPRS aluksella alkaen klo 11.30. Tallinnaan saavutaan klo 14.00. Maihinnousun jälkeen Tallinnassa bussi kuljettaa halukkaat matkalaiset Saku-suurhallille Martin Markkinat käsityömarkkinoille (5€ sisäänpääsy markkinoille maksetaan ovella) http://folkart.ee/en/events/st-martins-fair/ . Vaihtoehtoisesti voi lähteä ostoksille vieressä sijaitsevaan Rocca al Maren ostoskeskukseen tai jäädä Tallinnan keskustaan. Ostosten jälkeen kuljetus hotelli Centraliin. Majoittumisen jälkeen vapaata aikaa Tallinnassa.
Sunnuntaina aamiainen tarjolla hotellin ravintolassa klo 07.00-11.00. Päivän voi viettää omatoimisesti Tallinnassa. Iltapäivällä siirtyminen satamaan, viime hetken ostokset. Kuljettaja antaa ohjeet laivaan noususta. Paluumatkalle Helsinkiin lähdetään klo 16.30 tutulla Viking XPRS laivalla. Laiva saapuu saapuu Helsinkiin klo 19.00 ja kotimatka jatkuu heti maihinnousun jälkeen.

MATKAN HINNAT:
Aikuinen
139€/hlö
Lapsi (kahden maksavan aikuisen kanssa)
0-5 v ilman omaa vuodepaikkaa 40 €/hlö     6-11 v lisävuoteessa 89 €/hlö

Hintoihin sisältyy: bussikuljetukset Suomessa ja Tallinnassa, laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki, hotellimajoitus kahden hengen huoneessa, aamiainen hotellissa

Lisämaksusta:
– Yhden hengen huone-lisä 30 €
– Martin Markkinoiden pääsymaksu Saku Suurhalliin 5 €/henkilö (maksetaan ovella),  avoinna 18.11. klo 10-19.00, 19.11. klo 10-16.00
– Ruokailut laivoilla etukäteen varattuna:   Viking joulubistro buffet/hlö:   28€/aikuinen   6,50€/lapsi 6-11v   12,50€/lapsi 12-17v

Huomioitavaa:  matka toteutuu.
Alustava bussireitti tällä matkalla on Virrat (min 6 lähtijää)-Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere….
Tällä matkalla tarvitaan kaikille lähtijöille voimassaoleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti ei kelpaa.


Viron pääkaupunki Tallinna on monille tuttu – mutta silti tuntematon. Viime vuosien aikana Tallinna on käynyt läpi muodonmuutoksen, joka on uudistanut kaupungin ilmettä ja tarjontaa perusteellisesti. Tämän päivän Tallinna on kaupunki, jossa yhdistyvät nautittavalla tavalla niin mielenkiintoinen historia kuin modernin kaupunkielämän mahdollisuudet.

Matkaajat saapuvat runsaslukuisina muuttuvaan kaupunkiin ja haluavat kokea sen eri puolet. Heitä kiinnostavat niin Tallinnan historiallinen vanhakaupunki, ostokset, kauneuden- ja terveydenhoitopalvelut kuin sen ruokaravintolat, kahvilat, kulttuuri, musiikki- ja teatteriesitykset sekä vilkas yöelämä. Myös lapsiperheille on Tallinnalla paljon tarjottavaa.

PARK INN BY RADISSON CENTRAL TALLINN
Tämä mukava tallinnalaishotelli sijaitsee lähellä Vanhaakaupunkia kaupungin keskustassa. 245 huoneen asiakasystävällisiin mukavuuksiin sisältyy muun muassa maksuton langaton internetyhteys. Hotellin ravintolassa vieraat voivat aloittaa aamunsa monipuolisella buffet-aamiaisella, kun taas lounaalla on tarjolla kevyempi ruokalista. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, ja tapahtumatilat sopivat erinomaisesti sekä henkilökohtaisten että yritystapahtumien järjestämiseen.

Nähtävää Tallinnassa:
TV-torni, www.teletorn.ee
Merimuseo,www.lennusadam.eu
Nukkemuseo, www.nuku.ee/muuseum/
Tallinnan eläintarha, www.loomaaed.ee
Tallinnan Kasvitieteellinen puutarha www.botaanikaaed.ee

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.