26.-27.2.2020 Talviloman hotellimatka Tallinnaan & keksintökeskus Proto

26.-27.2.2020 Talviloman hotellimatka Tallinnaan & keksintökeskus Proto

Talviloman kruunaa koko perheen elämyksellinen matka mielenkiintoiseen Tallinnaan ja uuteen keksintökeskus Protoon! Vanhankaupungin sekä kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä sijaitseva Sokos Hotel Viru tarjoaa loistavat puitteet koko perheen loman viettoon!

Tervetuloa Mannisen matkassa talviloma reissulle Tallinnaan!

Matkaan lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta kohti Helsinkiä ja Länsisatamaa. Astumme klo 10.30 lähtevään laivaan kohti Tallinnaa.  Maihinnousun jälkeen Tallinnassa suuntamme  uuteen, lokakuussa 2019 avattuun, kokoperheen viihdekeskukseen, keksintötehdas Protoon. Protoon pääsemme tutustumaan mielenkiintoiselle, suomeksi opastetulla kierroksella, jonka jälkeen on vielä omatoimista aikaa tutustua ja tutkia, ihmetellä ja kokeilla.

Kuvittele, että ohjaat maailman ensimmäistä autoa, veturia tai kuumailmapalloa tai kävelet valtameren pohjassa… Keksintökeskus Protossa se on mahdollista! Vain täällä, entisessä salaisessa sukellusvenetehtaassa, pääset näkemään uskomattomien keksintöjen prototyyppejä, jotka heräävät henkiin uusimman teknologian avulla. Proto tarjoaa upeita elämyksiä niin lapsille kuin aikuisillekin.

Keksintökeskus Protoon tutustumisen jälkeen siirrymme Sokos Hotel Viruun, jossa majoitumme hotellin mukaviin huoneisiin keskeiselle paikalle Tallinnan keskustassa. Majoittumisen jälkeen on omatoimista aikaa nauttia Tallinnan antimista ja tunnelmasta.

Viru on kautta aikojen ollut symboli ja virstanpylväs, legenda, jossa tunnet kaupungin aidon rytmin. Aika on muotoillut Virusta ainutlaatuisen. Täältä saat jotain, mitä muualta et löydä. Keskellä kaikkea ja kaikkia. Laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita, viihde- ja virkistyspalveluita, kokous- ja bankettikeskus, ostoskeskus ja TripAdvisorin suosituksesta ”pakollinen” KGB-museo hotellin 23. kerroksessa. Nämä kaikki saman katon alla.

Viron pääkaupunki Tallinna on monille tuttu, mutta silti niin tuntematon. Viime vuosien aikana Tallinna on käynyt läpi muodonmuutoksen, joka on uudistanut kaupungin ilmettä ja tarjontaa perusteellisesti. Tämän päivän Tallinna on kaupunki, jossa yhdistyvät nautittavalla tavalla niin mielenkiintoinen historia kuin modernin kaupunkielämän mahdollisuudet. Tallinna on jatkuvasti muuttuva kaupunki mielenkiintoisine ja erilaisine puolineen. Tunnelmoi Tallinnan historiallisessa vanhassakaupungissa, tee ostoksia, nauti kauneuden- ja terveydenhoitopalveluista sekä ruokaravintoloista, kahviloista, kulttuurista, musiikki- ja teatteriesityksistä sekä vilkkaasta yöelämästa. Myös lapsiperheille on Tallinnalla paljon tarjottavaa, kuten vesipuistoja, tiedemuseo, lentosatama, TV-torni, trampoliinikeskus sekä tietenkin uusi keksintökeskus Proto.

Paluumatkapäivän aamuna nautimme hotelliaamiaisen ennen uloskirjautumista hotellista. Aamiaisen jälkeen on vielä mahdollista kierrellä kaupungilla ja tehdä vaikkapa ostoksia. Laiva lähtee takaisin Helsinkiin klo 13.30, jossa olemme perillä klo 15.30. Satamasta jatkamme matkaa takaisin kotipaikkakunnille.

Matkan hinta / hlö:
165 € jaetussa kahden hengen huoneessa
189 € yhden hengen huoneessa
135 € lapsi 6-13 v lisävuoteessa kahden aikuisen kanssa samassa huoneessa
85 € lapsi 0-5 v lisävuoteessa kahden aikuisen kanssa samassa huoneessa
50 € lapsi 0-5 v ilman omaa vuodepaikkaa, pelkkä kuljetus

Hinta sisältää:
– Kuljetus Suomessa ja Tallinnassa
– Laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki, Tallink Megastar
– Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, 1 yö, Sokos Hotel Viru
– Hotelliaamiainen
– Pääsylippu Keksintökeskus Protoon
– Suomenkielinen opastus Keksintökeskus Protossa

Lisämaksusta etukäteen varattuna:
Myöhäinen aamiainen menomatkalla 18 €/aikuinen    8 €/lapsi 6-11v    11 €/lapsi 12-17v
Lounasbuffet paluumatkalla 26 €/aikuinen    9 €/lapsi 6-11v    13 €/lapsi 12-17v

Alustava reitti: Virrat (min. 6 hlö) – Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Tampere – moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin

Huomioitavaa:
Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan kaikille lähtijöille voimassaoleva passi tai virallinen henkilökortti. Muistattehan myös matkavakuutuksen.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.