Hotellimatka Tallinnaan Blu Sky Hotel 9.-10.9.2017

Hotellimatka Tallinnaan Blu Sky Hotel 9.-10.9.2017

Blu Sky tarjoaa upeat panoraamanäköalat Tallinnan ylle ja tasokkaan majoituksen.

Tervetuloa Mannisen matkassa Tallinnaan!

Matkaan lähdemme lauantai aamuna kotipaikkakunnilta. Lopullinen lähtöaikataulu ja matkaohjelma lähetetään laskun mukana. Helsinkiin Katajanokan terminaalille saavutaan n. klo 10.30. Laivamatka Helsingistä Tallinnaan taittuu nopeasti ja mukavasti Viking XPRS aluksella. Maihinnousun jälkeen Tallinnassa bussi kuljettaa matkalaiset Blu Sky Hotelliin. Majoittumisen jälkeen vapaata aikaa Tallinnassa. Iltapäivä ja ilta vapaata aikaa. Sunnuntaina aamiainen tarjolla hotellin ravintolassa. Klo 11.00 pakataan bussi ja lähdetään ostoksille ostoskeskukseen Tallinnan keskustan ulkopuolelle. Sieltä paluu satamaan. Kuljettaja antaa ohjeet laivaan noususta. Paluumatkalle Helsinkiin lähdetään klo 16.30 D-terminaalista Tallink Starilla. Laiva saapuu Helsinkiin klo 18.30 ja kotimatka jatkuu heti maihinnousun jälkeen.

MATKAN HINNAT:
Aikuinen
159€/hlö
Lapsi (kahden maksavan aikuisen kanssa)
0-5 v ilman omaa vuodepaikkaa 40 €/hlö     6-11 v lisävuoteessa 99 €/hlö

Hintoihin sisältyy: bussikuljetukset Suomessa ja Tallinnassa, laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki, hotellimajoitus kahden hengen huoneessa, aamianen hotellissa

Lisämaksusta:
– Yhden hengen huone-lisä 50 €
– Ruokailut laivoilla etukäteen varattuna:
Viking bistro buffet/hlö:   26€/aikuinen   6,50€/lapsi 6-11v   12,50€/lapsi 12-17v
Tallink Shuttle buffet/hlö: 25€/aikuinen  8,50€/lapsi 6-11v  12,50€/lapsi 12-17v

Huomioitavaa:
Reitti tällä matkalla Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere….
Tällä matkalla tarvitaan kaikille lähtijöille voimassaoleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti ei kelpaa.

_______________________________________________________________________________________________

Viron pääkaupunki Tallinna on monille tuttu – mutta silti tuntematon. Viime vuosien aikana Tallinna on käynyt läpi muodonmuutoksen, joka on uudistanut kaupungin ilmettä ja tarjontaa perusteellisesti. Tämän päivän Tallinna on kaupunki, jossa yhdistyvät nautittavalla tavalla niin mielenkiintoinen historia kuin modernin kaupunkielämän mahdollisuudet.

Matkaajat saapuvat runsaslukuisina muuttuvaan kaupunkiin ja haluavat kokea sen eri puolet. Heitä kiinnostavat niin Tallinnan historiallinen vanhakaupunki, ostokset, kauneuden- ja terveydenhoitopalvelut kuin sen ruokaravintolat, kahvilat, kulttuuri, musiikki- ja teatteriesitykset sekä vilkas yöelämä. Myös lapsiperheille on Tallinnalla paljon tarjottavaa.

Viron pääkaupungin ylle nousevasta Radisson Blu Sky Hotellista on upeat näkymät kaupungin yli. Keskeinen sijainti Tallinnan keskustassa on lyhyen kävelymatkan päässä monista kulttuurinähtävyyksistä, kuten historiallisesta Vanhasta kaupungista. Hotellissa on 280 huonetta, joista on upeat näköalat joko kaupunkiin tai Suomenlahdelle. Aloita päiväsi upealla Seasons-ravintolan Super Breakfast -buffet-aamiaisvalikoimalla, ja nauti iltamyssy jossakin hotellin monista baareista.

 

Nähtävää Tallinnassa:
TV-torni, www.teletorn.ee
Merimuseo,www.lennusadam.eu
Nukkemuseo, www.nuku.ee/muuseum/
Tallinnan eläintarha, www.loomaaed.ee
Tallinnan Kasvitieteellinen puutarha www.botaanikaaed.ee

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -