6.-8.12.2019 Joulutorimatka Tallinnaan, Radisson Blu Hotel Olümpia

6.-8.12.2019 Joulutorimatka Tallinnaan, Radisson Blu Hotel Olümpia

Tallinnan perinteinen joulutori järjestetään jälleen Raatihuoneentorilla 15.11.2019–7.1.2020. Viehättävät, tunnelmalliset joulumarkkinat ovat avoinna joka päivä. Tervetuloa matkaamme virittäytymään joulun aikaan!

Kuva: Kaupo Kalda

Tervetuloa Mannisen matkassa jouluiselle matkalle Tallinnaan!

Viron pääkaupunki Tallinna on monille tuttu, mutta silti niin tuntematon. Viime vuosien aikana Tallinna on käynyt läpi muodonmuutoksen, joka on uudistanut kaupungin ilmettä ja tarjontaa perusteellisesti. Tämän päivän Tallinna on kaupunki, jossa yhdistyvät nautittavalla tavalla niin mielenkiintoinen historia kuin modernin kaupunkielämän mahdollisuudet.

Lähde matkalle tähän jatkuvasti muuttuvaan kaupunkiin ja koe sen mielenkiintoiset ja erilaiset puolet. Tunnelmoi Tallinnan historiallisessa vanhassakaupungissa, tee ostoksia, nauti kauneuden- ja terveydenhoitopalveluista sekä ruokaravintoloista, kahviloista, kulttuurista, musiikki- ja teatteriesityksistä sekä vilkkaasta yöelämästä. Myös lapsiperheille on Tallinnalla paljon tarjottavaa, kuten vesipuistoja, tiedemuseo, lentosatama, TV-torni ja trampoliinikeskus. Joulun aikaan Raatihuoneentorille nousee tunnelmallinen joulutori, jonka notkuvista kojuista löydöt niin käsitöitä kuin herkkujakin. Vierailu jouluisessa Tallinnassa virittää viimeistään mielen joulun tunnelemaan!

Perjantai 6.12.2019
Matkaan lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta kohti Helsinkiä ja Länsisatamaa, josta Tallink Star lähtee kohti Tallinnaa klo 13.30 saapuen perille klo 15.30. Maihinnousun jälkeen bussi kuljettaa ryhmän Radisson Blu Olümpia hotelliin, johon majoitumme mukavasti tyylikkäisiin huoneisiin.

Radisson Blu Hotel Olümpia on Tallinnan keskustassa sijaitseva tyylikäs ja nykyaikainen hotelli sekä liike- että lomamatkailijalle. Hotellissa on 390 tyylikkäästi sisustettua huonetta (myös ylellinen jalokivisviittikerros, jossa on 6 sviittiä ja presidenttisviitti), 2 juhlasalia ja vuonna 2017 kunnostettu monitoiminen konferenssikeskus. Makuelämyksistä voi nauttia ravintolassa Senso, kahvilassa Café Boulevard tai aulabaarissa. Rentoutumisen vie aivan uudelle tasolle 26. kerroksessa sijaitseva kuntokeskus Club 26, jossa on kuntosali, uima-allas, saunat ja yksityissauna, joista avautuu upea näköala kaupunkiin ja Tallinnanlahdelle.

Lauantai 7.12.2019
Aamiainen hotellissa. Koko päivä omatoimista aikaa Tallinnassa. Nauti kulttuurista, ostoksista, ravintoloista ja vieraile Raatihuoneentorin perinteisellä, tunnelmallisella joulutorilla!

Tallinnan Raatihuoneentorilla järjestettävillä satumaisilla joulumarkkinoilla kaikki on mahdollista! Joulumarkkinoiden sydän on Viron tärkein ja Euroopan ensimmäinen joulukuusi, jonka perinteet ulottuvat vuoteen 1441. Elävä joulumaa on koristeltu kuusin, joulukoristein ja valoin. Kauppiaat tarjoavat laajan valikoiman käsitöitä ja virolaisia jouluruokia verimakkarasta ja hapankaalista piparkakkuihin ja kehoa lämmittäviin joulujuomiin. Pienempiä riemastuttavat karusellit, sydäntä lämmittää monipuolinen jouluohjelma. Joulumarkkinoiden helmenä on omassa talossaan lapsia vastaan ottava Joulupukki!

Sunnuntai 8.12.2019
Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutuksen jälkeen lähdemme bussilla satamaan, jossa on vielä mahdollisuus tehdä ostoksia. Paluumatkalle Tallinnasta lähdemme Tallinkin Megastar aluksella klo 13.30, Helsingissä olemme klo 15.30.

Matkan hinta/henkilö:
279 € aikuinen jaetussa kahden hengen huoneessa
389 € aikuinen yhden hengen huoneessa
209 € lapsi 6-13 v lisävuoteella kahden aikuisen seurassa
85 € lapsi 0-5 v lisävuoteella kahden aikuisen seurassa
50 € lapsi 0-5 v ilman omaa vuodepaikkaa, pelkkä kuljetus

Hintoihin sisältyy:
– Bussikuljetukset Suomessa ja Tallinnassa
– Laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki
– Hotellimajoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, 2 yötä
– Hotelliaamiainen

Lisämaksusta etukäteen varattuna:
– Buffetlounas laivamatkoilla 26 €/aikuinen, 9 €/lapsi 6-11v , 13 €/lapsi 12-17v

Huomioitavaa:
Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilö. Tällä matkalla tarvitaan passi tai virallinen henkilökortti. Muistathan myös matkavakuutuksen.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.