30.1.-31.1.2019 Oopperamatka Tallinnaan

30.1.-31.1.2019 Oopperamatka Tallinnaan

Alfredon perhe ei hyväksy seurustelua huonomaineisen naisen kanssa, ja niin Violetta joutuu luopumaan rakkaastaan. Lopulta nuoret kohtaavat uudelleen, mutta kuolema on jo ottanut Violettan syleilyynsä. Koe ajaton klassikko ooppera La Traviata ja pääse myös tutustumaan kulisseihin tammikuisella oopperamatkallamme Tallinnaan!

Tervetuloa Mannisen matkassa oopperamatkalle Tallinnaan!

Loppuunvarattu, kysy peruutuspaikkoja toimistoltamme puh. 03-4864700.

Alfredon perhe ei hyväksy seurustelua huonomaineisen naisen kanssa, ja niin Violetta joutuu luopumaan rakkaastaan. Lopulta nuoret kohtaavat uudelleen, mutta kuolema on jo ottanut Violettan syleilyynsä… La Traviata, ajaton klassikko ja yksi rakastetuimmista oopperoista maailmassa nousee lavalle Estonia National Operassa. Me lähdemme tämän upean oopperan vietäväksi keskiviikkona 30.1.2019. Ennen oopperaa tutustumme kulissien taakse piiloutuvaan maailmaan ja nautimme kahvihetkestä. Illan päätämme upeasti seuraten La Traviata-oopperan traagista rakkaustarinaa.

Matkaan lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta, kts. reitit alla. Lopullinen lähtöaikataulu ja matkaohjelma lähetetään laskun mukana. Ajelemme Helsinkiin, jossa astumme klo 10.30 Megastar laivaan kohti Tallinnaa.  Maihinnousun jälkeen Tallinnassa majoitumme Original Sokos Hotel Viru hotelliin. Majoittumisen jälkeen on hetki vapaata aikaa kierrellä kaupungilla.

Siirrymme Viron kansallisooppera Estoniaan alkuillasta, jossa lähdemme suomenkielisen oppaan johdolla kurkistamaan kulissien taakse. Kierrokselle tutustumme kauniiseen historialliseen rakennukseen ja näemme, mitä talossa tapahtuu ennen kuin esirippu nousee. Jokainen kierros on ainutkertainen. Saattaa olla, että pääsemme käymään lavan takana, kurkistamaan johonkin verstaaseen tai tapaamaan iltaan valmistautuvia esiintyjiä. Saamme paljon tietoa esimerkiksi talon arkkitehtuurista, lavan rakenteesta sekä ooppera- ja balettiesityksistä. Huomaathan, että kierroksella kävellään pitkiä matkoja ja liikutaan portaissa ylös ja alas. Kierros kestää noin tunnin verran.

Opastetun kierroksen jäljeen nautimme kahvihetken oopperatalolla ennen La Traviata-oopperan alkamista klo 19.00. Esityksen jälkeen siirrymme takaisin hotellille omatoimisesti.

Paluumatkapäivän aamuna nautimme hotelliaamiaisen ennen uloskirjautumista hotellista. Aamiaisen jälkeen on vielä mahdollista kierrellä kaupungilla. Tallink Megastar lähtee takaisin Helsinkiin klo 13.30, jossa olemme perillä klo 15.30. Satamasta jatkamme suoraan takaisin kotipaikkakunnille.

Oopperamatkan hinta / hlö: 179 €
Hinta sisältää:
– Kuljetus Mannisen bussilla
– Laivamatkat Helsinki – Tallinna – Helsinki kansipaikoin Tallink Megastarilla
– Majoitus kahden hengen huoneessa 1 yö
– Hotelliaamiainen
– Oopperalippu
– Kahvitarjoilu  ja opastettu kierros Estonian National Operassa

Hotellimatkan hinta / hlö: 139 €
Hinta sisältää:
– Kuljetus Mannisen bussilla
– Laivamatkat Helsinki – Tallinna – Helsinki kansipaikoin Tallink Megastarilla
– Majoitus kahden hengen huoneessa 1 yö
– Hotelliaamiainen

Lisähintaan: Ruokailut laivalla (myöhäinen aamiaisbuffet menomatkalla 17.50 € / hlö, lounasbuffet paluumatkalla 26 € / hlö)
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä.
Tällä matkalla tarvitaan kaikille lähtijöille voimassaoleva passi tai virallinen henkilökortti.
Ajokortti tai kuvallinen kelakortti ei kelpaa.
Alustava reitti: Ruovesi – Orivesi – Tampere…

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -