30.3.-1.4.2018 Hotellimatka Tallinnaan Radisson Blu Hotel Olümpia

30.3.-1.4.2018 Hotellimatka Tallinnaan Radisson Blu Hotel Olümpia

Pääsiäisen aikaan on hyvä hetki vaihtaa vapaalle ja lähteä rentouttavalle kaupunkilomalle Tallinnaan.

Tervetuloa Mannisen matkassa keväiseen Tallinnaan!

Matkaan lähdemme perjantaina alla olevan aikataulun mukaan. Laivamatka Tallinnaan taittuu mukavasti ja nopeasti Tallink Star aluksella klo 13.30. Laiva saapuu Tallinnaan klo 15.30 ja maihinnousun jälkeen bussi kuljettaa matkalaiset hotelliin. Iltapäivä ja ilta vapaata aikaa.

Radisson Blu Hotel Olümpia sijaitsee Tallinnan bisnesalueella. Hotellin tasokkaissa huoneissa on kaapeli-tv, ilmainen Wi-Fi, housuprässi ja tallelokero. Kylpyhuoneesta löytyy kylpyamme, suihku ja hiustenkuivaaja. Asiakkaiden käytettävissä on hotellin 26. kerroksessa sijaitseva uima-allas. Radisson Blu Hotel Olümpian ylimmän kerroksen kuntokeskuksesta on mahtavat näkymät Tallinnaan. Hotellissa on myös sauna,  Senso-ravintola, Cafe Boulevard ja aulabaari.  Tallinnan vanhaan kaupunkiin on hotellilta noin 1 km:n matka.

Lauantaina aamiainen tarjolla hotellin ravintolassa. Omatoimista tutustumista kaupunkiin.
Sunnuntaina aamiainen tarjolla hotellin ravintolassa. Huoneet luovutetaan klo 12.00 ja tavarat pakataan bussiin. Mahdollisuus lähteä bussin mukana Tallinnan ulkopuolella sijaitsevaan ostoskeskukseen ostoksille. Paluu A-terminaaliin iltapäivällä, josta Viking XPRS lähtee kohti Helsinkiä klo 16.30. Laiva saapuu Helsinkiin klo 19.00, josta ajo kotipaikkakunnille.

MATKAN HINNAT:
Aikuinen
 249 €/hlö
Lapsi (kahden maksavan aikuisen kanssa)
0-5 v ilman omaa vuodepaikkaa 40 €/hlö     6-11 v lisävuoteessa 119 €/hlö

Hintoihin sisältyy: bussikuljetukset Suomessa ja Tallinnassa, laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki, hotellimajoitus kahden hengen huoneessa, aamianen hotellissa

Lisämaksusta:
– Yhden hengen huone-lisä 55 €
– Ruokailut laivoilla etukäteen varattuna:   Viking bistro buffet/hlö:   27€/aikuinen   7,50€/lapsi 6-11v   13,50€/lapsi 12-17v, Tallink Star buffet 26 €/aikuinen

Huomioitavaa:
Reitti tällä matkalla on Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere Lahdesjärven ABC….
Tällä matkalla tarvitaan kaikille lähtijöille voimassaoleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti ei kelpaa.


Viron pääkaupunki Tallinna on monille tuttu – mutta silti tuntematon. Viime vuosien aikana Tallinna on käynyt läpi muodonmuutoksen, joka on uudistanut kaupungin ilmettä ja tarjontaa perusteellisesti. Tämän päivän Tallinna on kaupunki, jossa yhdistyvät nautittavalla tavalla niin mielenkiintoinen historia kuin modernin kaupunkielämän mahdollisuudet.

Matkaajat saapuvat runsaslukuisina muuttuvaan kaupunkiin ja haluavat kokea sen eri puolet. Heitä kiinnostavat niin Tallinnan historiallinen vanhakaupunki, ostokset, kauneuden- ja terveydenhoitopalvelut kuin sen ruokaravintolat, kahvilat, kulttuuri, musiikki- ja teatteriesitykset sekä vilkas yöelämä. Myös lapsiperheille on Tallinnalla paljon tarjottavaa.

Nähtävää Tallinnassa:
TV-torni, www.teletorn.ee
Merimuseo,www.lennusadam.eu
Nukkemuseo, www.nuku.ee/muuseum/
Tallinnan eläintarha, www.loomaaed.ee
Tallinnan Kasvitieteellinen puutarha www.botaanikaaed.ee

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.