23.-26.12.2019 Joulumatka Pärnuun: Estonia Resort hotel & Spa****

23.-26.12.2019 Joulumatka Pärnuun: Estonia Resort hotel & Spa****

Lähde joulumatkalle tunnelmalliseen Pärnuun. Pääset rentoutumaan Estonia Resort hotellin upeassa sauna-ja allasosaston monissa saunoissa ja altaissa. Persoonallinen Pärnu tarjoaa erinomaiset puitteet rauhaisaan ja tunnelmalliseen joulunviettoon.

Tervetuloa Mannisen matkassa jouluiseen Tallinnaan!

Matkaan lähdemme maanantaina 23.12. aamuna Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta. Laivamatka Tallinnaan taittuu mukavasti ja nopeasti TallinkSilja Megastar-aluksella. Lähtö Helsingistä klo 10.30 ja Tallinnassa olemme 12.30.  Maihinnousun jälkeen lähdemme välittömästi kohti Pärnua. Ajomatka noin 2 tuntia. Pärnuun saavuttuamme, majoitumme Estonia Resort Spa & Hotelliin. Mahdollista ostaa lisämaksusta päivällinen hotellin ravintolassa. Omatoimista tutustumista hotelliin sauna ja allasosastoon, avoinna klo 22.00 asti.

Pärnun kaupungin rauhallisella alueella, Rantapuiston  läheisyydessä sijaitsee  neljän tähden kylpylähotelli ESTONIA Resort Hotel & Spa Vuonna 2015, heinäkuussa uudelleen  avattu  hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niinViron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin  kulttuuristakin. Hotelli sijaitsee entisen Vihreän ja Valkoisen talon paikalla. Uusi hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niin Viron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin kulttuuristakin. Uudessa hotellissa yhdistyy neljän tähden hotellin mukavuudet ja virolainen kylpylä saunaelämyksineen. Toisessa ja kolmannessa kerroksessa on hotellin vieraiden käytössä ainutlaatuinen kylpylä- ja saunakeskus ja sen yhteydessä moderni liikuntakeskus AcktiveSpa jossa hotellimme asiakkailla on mahdollisuus löytää terveyden, kehon ja mielen tasapaino sekä nauttia kylpylähoidoista ja osallistua joogatunneille tai ryhmätreeneihin.

Tiistai 24.12.
Aamiainen hotellissa klo 07.-10.00. Sauna ja allasosasto vapaasti käytettävissä klo 10.-22.00.  Omaa aikaa tutustua Pärnun joulutunnelmaan ja ostosmahdollisuus paikallisissa liikkeissä.  Voitte käydä myös omatoimisesti joulukirkossa. Mahdollisuus ostaa lisämaksusta Jouluaaton illallinen.

Keskiviikko 25.12.
Aamiainen hotellissa klo 07.-10.00. Sauna ja allasosasto vapaasti käytettävissä klo 10.-22.00.  Omaa aikaa jouluisessa Pärnussa.

Torstai 26.12.
Aamiaisen jälkeen klo 09.15 huoneiden luovutus ja lähtö kohti Tallinnaa. Tallinnan satama-alueella hieman ostosaikaa. Paluumatkalle Tallinnasta lähdemme Tallink m/s Star laivalla klo 13.30, Helsingissä ollaan klo 15.30. Kotimatka alkaa heti maihinnousun jälkeen.

Matkan hinta / henkilö:
* 399 €, kahden hengen Standart huoneessa
*469 €, yhden hengen Standart huoneessa
*299 €, lapsi 3.-12v lisävuoteella kahden aikuisen seurassa

Hinta sisältää: bussikuljetuksen, laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki meno-paluu kansipaikoin, hotellimajoitus yhden/kahden hengen standart huoneessa 3 yötä aamiaisella, kylpytakki ja tohvelit huoneessa,
sauna- ja allasosaston rajaton käyttö, kahvin ja teen valmistusmahdollisuus.

Lisämaksusta, etukäteen ostettuna:
*24.12.2019 Jouluillallinen ravintola NOOT, 42 €/henkilö
*Megastar aamubrunssi 17.50 €/aikuinen, lapsi 12-17v 10 €, lapsi 6-11v 8 €
*Tallink Star buffetpäivällinen 26 €/aikuinen, lapsi 12-17v 13 €, lapsi 6-11v 9 e

Huomioitavaa: Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti ei kelpaa. Ilmoittatumisen yhteydessä ilmoittakaa mahdolliset ruoka-aineallergiat (esim. gluteeniton, maidoton, laktoositon)

Estonia Resort Hotel & Spa****
Tammsaare 4 A, 80010 Pärnu
puhelin: +372 44 76905
Standard huoneissa on WC, suihku, TV, WiFi, jääkaappi ilmastointi, laminaattilattia tai kokolattiamatto, kylpytakit ja tossut (aikuisille). Yksi leveä parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneen koko 16 m2 -25 m2. Standard huoneissa ei ole parveketta. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Hotellissa on 2 invahuonetta, jotka on varattava erikseen. Allergiahuoneet varattava erikseen!

 

 

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.