23.-24.11.2019 Joulutorimatka Tallinnaan, Sokos Hotel Viru

23.-24.11.2019 Joulutorimatka Tallinnaan, Sokos Hotel Viru

Tallinnan perinteinen joulutori järjestetään jälleen Raatihuoneentorilla 15.11.2019–7.1.2020. Viehättävät, tunnelmalliset joulumarkkinat ovat avoinna joka päivä. Tervetuloa matkaamme virittäytymään joulun aikaan!

Kuva: Kaupo Kalda

Tervetuloa Mannisen matkassa jouluiselle matkalle Tallinnaan!

Viron pääkaupunki Tallinna on monille tuttu, mutta silti niin tuntematon. Viime vuosien aikana Tallinna on käynyt läpi muodonmuutoksen, joka on uudistanut kaupungin ilmettä ja tarjontaa perusteellisesti. Tämän päivän Tallinna on kaupunki, jossa yhdistyvät nautittavalla tavalla niin mielenkiintoinen historia kuin modernin kaupunkielämän mahdollisuudet.

Lähde matkalle tähän jatkuvasti muuttuvaan kaupunkiin ja koe sen mielenkiintoiset ja erilaiset puolet. Tunnelmoi Tallinnan historiallisessa vanhassakaupungissa, tee ostoksia, nauti kauneuden- ja terveydenhoitopalveluista sekä ruokaravintoloista, kahviloista, kulttuurista, musiikki- ja teatteriesityksistä sekä vilkkaasta yöelämästä. Myös lapsiperheille on Tallinnalla paljon tarjottavaa, kuten vesipuistoja, tiedemuseo, lentosatama, TV-torni ja trampoliinikeskus. Joulun aikaan Raatihuoneentorille nousee tunnelmallinen joulutori, jonka notkuvista kojuista löydöt niin käsitöitä kuin herkkujakin. Vierailu jouluisessa Tallinnassa virittää viimeistään mielen joulun tunnelemaan!

Matkaan lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta kohti Helsinkiä ja Länsisatamaa.  Tallink Megastar lähtee kohti Tallinaa klo 10.30 saapuen perille klo 12.30. Maihinnousun jälkeen Tallinnassa bussi kuljettaa matkalaiset hotellille, Sokos Hotel Viruun.

Viru on kautta aikojen ollut symboli ja virstanpylväs, legenda, jossa tunnet kaupungin aidon rytmin. Aika on muotoillut Virusta ainutlaatuisen. Täältä saat jotain, mitä muualta et löydä. Keskellä kaikkea ja kaikkia. Laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita, viihde- ja virkistyspalveluita, kokous- ja bankettikeskus, ostoskeskus ja TripAdvisorin suosituksesta ”pakollinen” KGB-museo hotellin 23. kerroksessa. Nämä kaikki saman katon alla.

Majoittumisen jälkeen voit vaihtaa vapaalle ja aloittaa Tallinnasta tunnelmoimisen. Nauti kulttuurista, ostoksista, ravintoloista ja vieraile Raatihuoneentorin perinteisellä, tunnelmallisella joulutorilla!

Tallinnan Raatihuoneentorilla järjestettävillä satumaisilla joulumarkkinoilla kaikki on mahdollista! Joulumarkkinoiden sydän on Viron tärkein ja Euroopan ensimmäinen joulukuusi, jonka perinteet ulottuvat vuoteen 1441. Elävä joulumaa on koristeltu kuusin, joulukoristein ja valoin. Kauppiaat tarjoavat laajan valikoiman käsitöitä ja virolaisia jouluruokia verimakkarasta ja hapankaalista piparkakkuihin ja kehoa lämmittäviin joulujuomiin. Pienempiä riemastuttavat karusellit, sydäntä lämmittää monipuolinen jouluohjelma. Joulumarkkinoiden helmenä on omassa talossaan lapsia vastaan ottava Joulupukki!

Paluumatkapäivän aamuna nautimme hotelliaamiaisen ennen huoneiden luovusta klo 12.00 mennessä.  Ennen kotimatkalle lähtöä on vielä aikaa vaikkapa ostoksille. Tallink Megastar lähtee kohti Helsinkiä klo 16.30 ja saapuu perille klo 18.30. Kuljettaja antaa ohjeet laivaan noususta. Maihinnousun jälkeen jatkamme takasiin kotipaikkakunnille.

Matkan hinta/henkilö:
159 € jaetussa kahden hengen huoneessa
209 € yhden hengen huonessa
109 € lapsi 6-13 v lisävuoteella kahden aikuisen seurassa
85 €  lapsi 0-5 v lisävuoteella kahden aikuisen seurassa
50 €  lapsi 0-5 v ilman omaa vuodepaikkaa, pelkkä kuljetus

Hintoihin sisältyy:
– Bussikuljetukset Suomessa ja Tallinnassa
– Laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki
– Hotellimajoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, 1 yö
– Hotelliaamiainen

Lisämaksusta etukäteen varattuna:
– Myöhäinen aamiainen menomatkalla 17,50 €/ aikuinen, 8 €/lapsi 6-11v, 10 €/lapsi 12-17v
– Buffetlounas paluumatkalla 26 €/aikuinen, 9 €/lapsi 6-11v , 13 €/lapsi 12-17v

Huomioitavaa:
Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilö. Tällä matkalla tarvitaan passi tai virallinen henkilökortti. Muistathan myös matkavakuutuksen.

Alustava reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere…

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.