21.-22.1.2020 Tammikuinen hotellimatka Tallinnaan & Valokuvataidekeskus Fotografiska

21.-22.1.2020 Tammikuinen hotellimatka Tallinnaan & Valokuvataidekeskus Fotografiska

Ihana Tallinna kutsuu matkailijaa uppoutumaan kaupungin talviseen tunnelmaan! Tällä matkalla vierailemme myös kansainvälisesti tunnetussa valokuvamuseo Fotografiskassa. Hyppää bussiimme ja lähde talven minilomalle Tallinnaan!

Kuva: Paul Kuimet

Tervetuloa Mannisen matkassa minilomalle Tallinnaan!

Matkaan lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta kohti Helsinkiä ja Länsisatamaa. Astumme klo 10.30 lähtevään laivaan kohti Tallinnaa.  Maihinnousun jälkeen Tallinnassa suuntamme  valokuvataidekeskus Fotografiskaan, jonka näyttelyyn pääsemme tutustumaan suomeksi opastetulla kierroksella.

Fotografiska on juuriltaan tukholmalainen, kansainvälisesti tunnustettu valokuvamuseo. Se on tapaamispaikka, jossa taide, hyvä ruoka, musiikki, design ja avoin ajattelumaailma tapaavat. Valokuvamuseo Fotografiska Tallinnan konseptiin kuuluvat näyttely- ja tapahtuma-alue, kahvila, ravintola ja valokuvataidemyymälä.

Fotografiskaan tutustumisen jälkeen siirrymme Sokos Hotel Viruun, jossa majoitumme hotellin mukaviin huoneisiin keskeiselle paikalle Tallinnan keskustassa. Majoittumisen jälkeen on omatoimista aikaa nauttia Tallinnan antimista ja tunnelmasta.

Viru on kautta aikojen ollut symboli ja virstanpylväs, legenda, jossa tunnet kaupungin aidon rytmin. Aika on muotoillut Virusta ainutlaatuisen. Täältä saat jotain, mitä muualta et löydä. Keskellä kaikkea ja kaikkia. Laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita, viihde- ja virkistyspalveluita, kokous- ja bankettikeskus, ostoskeskus ja TripAdvisorin suosituksesta ”pakollinen” KGB-museo hotellin 23. kerroksessa. Nämä kaikki saman katon alla.

Viron pääkaupunki Tallinna on monille tuttu, mutta silti niin tuntematon. Viime vuosien aikana Tallinna on käynyt läpi muodonmuutoksen, joka on uudistanut kaupungin ilmettä ja tarjontaa perusteellisesti. Tämän päivän Tallinna on kaupunki, jossa yhdistyvät nautittavalla tavalla niin mielenkiintoinen historia kuin modernin kaupunkielämän mahdollisuudet. Tallinna on jatkuvasti muuttuva kaupunki mielenkiintoisine ja erilaisine puolineen. Tunnelmoi Tallinnan historiallisessa vanhassakaupungissa, tee ostoksia, nauti kauneuden- ja terveydenhoitopalveluista sekä ruokaravintoloista, kahviloista, kulttuurista, musiikki- ja teatteriesityksistä sekä vilkkaasta yöelämästa. Myös lapsiperheille on Tallinnalla paljon tarjottavaa, kuten vesipuistoja, tiedemuseo, lentosatama, TV-torni, trampoliinikeskus sekä tietenkin uusi keksintökeskus Proto.

Paluumatkapäivän aamuna nautimme hotelliaamiaisen ennen uloskirjautumista hotellista. Aamiaisen jälkeen on vielä mahdollista kierrellä kaupungilla ja tehdä vaikkapa ostoksia. Laiva lähtee takaisin Helsinkiin klo 13.30, jossa olemme perillä klo 15.30. Satamasta jatkamme matkaa takaisin kotipaikkakunnille.

Matkan hinta / hlö:
159 € jaetussa kahden hengen huoneessa
185 € yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää:
– Kuljetus Suomessa ja Tallinnassa
– Laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki, Tallink Megastar
– Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, 1 yö, Sokos Hotel Viru
– Hotelliaamiainen
– Pääsylippu Fotografiskaan
– Suomenkielinen opastus Fotografiskassa

Lisämaksusta etukäteen varattuna alkaen 1.1.2020:
Myöhäinen aamiainen menomatkalla 18 €/aikuinen    8 €/lapsi 6-11v    11 €/lapsi 12-17v
Lounasbuffet paluumatkalla 26 €/aikuinen    9 €/lapsi 6-11v    13 €/lapsi 12-17v

Alustava reitti: Virrat (min. 6 hlö) – Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Tampere – moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin

Huomioitavaa:
Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan kaikille lähtijöille voimassaoleva passi tai virallinen henkilökortti. Muistattehan myös matkavakuutuksen.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.