18.-21.1.2018 Hemmottelupaketti Estonia Resort Hotel & Spa Pärnu

18.-21.1.2018 Hemmottelupaketti Estonia Resort Hotel & Spa Pärnu

Nauti todellisesta hemmottelulomasta Pärnun parhaassa kylpylähotellissa ja palkitse itsesi kauneushoidolla ja hieronnalla!

Tervetuloa Mannisen matkassa hemmotelulomalle Pärnuun!

Nauti todellisesta hemmottelulomasta Pärnun parhaassa kylpylähotellissa ja palkitse itsesi kauneushoidolla ja hieronnalla! Kehosi ja terveytesi ovat sinulle kaikki kaikessa. Pidä niistä huolta…useammin kuin huollat autoasi! Hieronta ei ainoastaan rentouta, vaan sillä on myösrunsaasti terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia. Se on tuottava investointi omaan itseensä.

Uuden ilmeen ja konseptin saanut neljän tähden kylpylähotelli ESTONIA Resort Hotel & Spa avattiin heinäkuussa vuonna 2015. Hotelli sijaitsee entisen Vihreän ja Valkoisen talon paikalla. Uusi hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niin Viron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin kulttuuristakin.

Uudessa hotellissa yhdistyy neljän tähden hotellin mukavuudet ja virolainen kylpylä saunaelämyksineen.

Hotellin kylpylä- ja konferenssintalon ensimmäisessä kerroksessa asiakkaita palvelee konfrenssikeskus, jossa on tilaa jopa yli 300 vieraalle. Toisessa ja kolmannessa kerroksessa on hotellin vieraiden käytössä ainutlaatuinen kylpylä- ja saunakeskus, ja sen yhteydessä moderni liikuntakeskus Activespa, jossa hotellimme asiakkailla on mahdollisuus löytää terveyden, kehon ja mielen tasapaino sekä nauttia kylpylähoidoista ja osallistua joogatunneille tai ryhmätreeneihin.

Matkaohjelma:
Torstai 18.1.2018
Lähdemme aamulla varhain kohti Helsinkiä, josta Viking XPRS lähtee klo 11.30, saapuen Tallinnan satamaan klo 14.00. Sieltä jatkamme matkaa Pärnuun, ajoaika sinne on noin 2 tuntia. Majoittuminen upeaan Estonia Resort hotelli & Spa hotelliin. Hotellin ravintolassa 3 ruokalajin päivällinen.

Perjantai 19.1.2018
Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa ja hoidot varausten mukaan. Hotellin ravintolassa 3 ruokalajin päivällinen.

Lauantai 20.1.2018
Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa ja hoidot varausten mukaan. Hotellin ravintolassa 3 ruokalajin päivällinen.

Sunnuntai 21.1.2018
Aamiainen hotellissa.
Klo 12.00 lähdemme kohti Tallinnaa, jossa poikkeamme ostoksilla ennen laivaan nousemista.
Klo 16.30 Viking XPRS lähtee kohti Helsinkiä.
Klo 19.00 Saapuminen Helsinkiin, josta välittömästi lähdemme kotimatkalle.

Hinnat/henkilö:
329 €, aikuinen kahden hengen standart huoneessa
429 €, aikuinen yhden hengen standart huoneessa

Hinta sisältää:
– Bussikuljetuksen
– Laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki
– Majoitus 3 yötä Estonia Resort hotellissa, yhden/kahden hengen standart huoneessa
– Puolihoitoruokailut (aamiainen, päivällinen)
– Kylpylä- ja saunaosaston rajoittamaton käyttö koko hotellivierailun ajan
– Huoneissa aamutakit, tohvelit ja Häädemeesten kivennäisvesi
– 2 x Joogatunti 45 min tai 2  x kellunta Kuolleenmeren altaassa
– Valittavana 2 hoitoa: vahvistava rohtonyyttihieronta, perinteinen virolainen hieronta, hunajaöljyhieronta, klassinen hieronta, hamppukylpy ja vartalohoito, ruusunmarja-kasvohoito, turve-angervokasvohoito, ruiskaunokki-jalkahoito, kehäkukka-mehiläisvaha käsihoito, klassinen käsihoito tai jalkahoito, kristallisuolahellintä.

Lisämaksusta / henkilö etukäteen ostettuna ja maksettuna:
*  Viking XPRS,  27 €/henkilö

Tällä matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen Kela kortti ei kelpaa.
Peruutusehdot: Matkan maksettuaan asiakas ei ole oikeutettu maksun palautukseen peruessaan matkan ilman erityistä syytä. Lääkärintodistuksella, vakavan onnettomuuden tms. sattuessa asiakas on oikeutettu maksun palautukseen vähennettynä todellisilla kustannuksilla. Muistakaa matkavakuutus!

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -