17.-20.10.2019 Hotellimatka Tallinnaan, Tallink Spa & Conference Hotel

17.-20.10.2019 Hotellimatka Tallinnaan, Tallink Spa & Conference Hotel

Syysloman kruunaa rentouttava matka Tallinnaan! Vanhankaupungin sekä kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä sijaitseva Tallink Spa & Conference Hotel tarjoaa loistavat puitteet koko perheen loman viettoon!

Kuva: Tallink Silja

Tervetuloa Mannisen matkassa koko perheen hotellimatkalle Tallinnaan!

Viron pääkaupunki Tallinna on monille tuttu, mutta silti niin tuntematon. Viime vuosien aikana Tallinna on käynyt läpi muodonmuutoksen, joka on uudistanut kaupungin ilmettä ja tarjontaa perusteellisesti. Tämän päivän Tallinna on kaupunki, jossa yhdistyvät nautittavalla tavalla niin mielenkiintoinen historia kuin modernin kaupunkielämän mahdollisuudet.

Lähde matkalle tähän jatkuvasti muuttuvaan kaupunkiin ja koe sen mielenkiintoiset ja erilaiset puolet. Tunnelmoi Tallinnan historiallisessa vanhassakaupungissa, tee ostoksia, nauti kauneuden- ja terveydenhoitopalveluista sekä ruokaravintoloista, kahviloista, kulttuurista, musiikki- ja teatteriesityksistä sekä vilkkaasta yöelämästa. Myös lapsiperheille on Tallinnalla paljon tarjottavaa, kuten vesipuistoja, tiedemuseo, lentosatama, TV-torni ja trampoliinikeskus.

Tallinnan vanhankaupungin välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Tallink Spa & Conference -hotellissa yhdistyvät kaikki, mitä tarvitaan niin mukavaan lomaan. Sinua odottavat viihtyisät hotellihuoneet, kodikas ravintola sekä kauneus- ja hyvinvointikeskus, joka tarjoaa laajan palveluvalikoiman. Hotellin sauna- ja vesikeskus Aqua Spa on mukava paikka rentoutua ja viihtyä kaikenikäisille.

Torstai 17.10.2019
Matkaan lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta kohti Helsinkiä ja Länsisatamaa. Matkalla Helsinkiin pidämme tauon. Tallink Star lähtee klo 13.30 kohti Tallinnaa saapuen sinne klo 15.30. Perillä Tallinnassa majoitumme Tallink Spa & Conference Hotellin mukaviin huoneisiin. Ilta omatoimista aikaa nauttia Tallinnan ja hotellin palveluista sekä viihtyä Aqua Spa-sauna ja vesikeskuksessa.

Perjantai 18.10.2019 – lauantai 19.10.2019
Aamiainen hotellin ravintolassa molempina aamuina. Koko päivä omatoimista aikaa nauttia Tallinnasta sekä hotellin palveluista sekä viihtyä Aqua Spa-sauna ja vesikeskuksessa.

Sunnuntai 20.10.2019
Aamiainen hotellin ravintolassa. Aamupäivä aikaa vaikkapa ostoksille tai kaupungilla pyörähtämiselle.  Huoneiden luovutus klo 12.00 mennessä sekä bussin pakkaaminen. Tallink Megastar lähtee kohti Helsinkiä klo 13.30 ja saapuu perille klo 15.30. Maihinnousun jälkeen lähdemme heti matkalle kohti kotipaikkakuntia.

Hinta/henkilö:
299 € aikuinen jaetussa kahden hengen huoneessa
435 € aikuinen yhden hengen huoneessa
245 € lapsi 5-11 v lisävuoteessa kahden aikuisen huoneessa
169 € lapsi alle 5 v lisävuoteessa kahden aikuisen huoneessa

Hinta sisältää:
– Kuljetus
– Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki
– Majoitus, Tallink Spa & Conference Hotel, 3 yötä
– Hotelliaamiainen
– Aqua Spa-kylpylän ja saunaosaston rajoitukseton käyttö

Lisämaksusta etukäteen ostettuna, aikuinen/lapsi 12-17 v/lapsi 6-11 v:
17.10.2019 Päivällisbuffet, Tallink Star 26 €/13 €/9 €
20.10.2019 Päivällisbuffet, Tallink Megastar 26 €/13 €/9 €

Huomiotavaa:
Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Muistattehan myös matkavakuutuksen. Varaukset 16.9.2019 mennessä.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.