16.-18.8.2019 Hotellimatkat Laulasmaa Spa & hotelliin

16.-18.8.2019 Hotellimatkat Laulasmaa Spa & hotelliin

Uutuus kohteemme! Laulasmaa sijaitsee vajaa tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta länteen. Laulasmaa on rauhallinen, muutaman sadan asukkaan kylä Suomenlahden rannalla.
Laulasmaalla kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun.

Tervetuloa Mannisen matkassa uutuuskohteeseen!

16.-18.8.2019 Laulasmaa Spa&hotel
Reitti: Virrat-Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere-..

Laulasmaa sijaitsee vajaa tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta länteen. Laulasmaa on rauhallinen, muutaman sadan asukkaan kylä Suomenlahden rannalla.
Laulasmaalla kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun.  Laulasmaan suosituimpia nähtävyyksiä ovat säveltäjä Arvo Pärt keskus, Keila-Joan vesiputous, Panga eli kymmeniä metrejä korkea luonnon muovaama rinne, joka putoaa Suomenlahteen, sekä Paldiskin neuvostoaikainen sotilastukikohta.

Matkaan lähdemme perjantai-aamuna. Laivamatka Tallinnaan taittuu mukavasti ja nopeasti Tallink Megastar aluksella, joka lähtee Helsingistä klo 10.30 ja saapuu Tallinnaan klo 12.30. Maihinnousun jälkeen lähdemme bussilla kohti Laulasmaata. Ajomatka taittuu mukavasti kauniita maisemia katsellen. Matkalla poikkeamme katsomaan Keilan vesiputousta, mikä on Viron suosituimpia nähtävyyksiä. Putous on 6 metriä korkea ja kymmeniä metrejä leveä. Sitä suurempia Virossa ovat vain Narvan ja Jägalan vesiputoukset. Puistosta vie tie joenrantaa pitkin kahden riippusillan yli putoukselle. Keilan putouksella on kunnostettu vesivoimalaitos. Lähellä sijaitsee myös yksi hienoimmista uusgoottilaisuudesta inspiraatiota saaneista kunnostetuista kartanorakennuksista. Jännittävää maastoa voi tutkia 3 km pituisella luontopolulla. Saavumme iltapäivällä Laulasmaa Spa & hotelliin, majoittuminen huoneisiin. Mahdollisuus käydä tutustumassa  Kylpylän uima-allasosastoon, jossa on 20 metrin pituinen uima-allas, ulkoallas, vastavirta-allas, lastenallas, poreallas, hieronta-allas, 6 erilaista saunaa (aromisauna, käpysauna, merellinen höyrysauna, suola-höyrysauna, puulämmitteinen ulkosauna, sanarium). Lisämaksusta päivällinen hotellin ravintolassa.

Lauantai-aamuna, aamiainen tarjoillaan hotellin Resto Verde ravintolassa klo 7.30-11.00. Lähdemme oppaan johdolla Laulasmaa kierrokselle ja ensimmäinen kohde on säveltäjä Arvo Pärt keskus, jossa teemme opastetun kierroksen.  Arvo Pärtin teokset ovat oleellisesti muuttaneet käsitystä ja vaikuttaneet suureen osaan maailman musiikista 1900-luvun II puolella. Tämä arkkitehtonisesti ainutlaatuinen rakennus sopii Arvo Pärin luovaan asenteeseen ja on avoinna kaikille musiikista kiinnostuneille. Matka jatkuu Paldiskiin ja Keilan kaupunkiin, jossa pidämme vapaa-aikaa. Iltapäiväksi palaamme hotelliin. Omatoimista tutustumista alueeseen ja mahdollisuus käyttää kylpylän uima-allas/saunaosastoa.. Lisämaksusta päivällinen hotellin ravintolassa.

Sunnuntai-aamuna, aamiainen tarjoillaan hotellin Resto Verde ravintolassa klo 7.30-11.00. Lähdemme hotellista klo 12.00 kohti Tallinnaa. Tallinnan satamassa vielä ostosaikaa, ennen laivan lähtöä klo 16.30. Helsingissä olemme klo 18.30 ja kotipaikkakunnilla puolenyön maissa.

Matkan hinta/ henkilö:
269 € kahden hengen huoneessa

Hinta sisältää: bussikuljetuksen, hotellimajoitus 2 yötä aamiaisella, laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin, opastus Laulasmaalla ja pääsymaksu Arvo Pärt keskukseen.

Lisämaksusta etukäteen ostettuna:
-DeLight brunssi Megastar 17,50 €/henkilö
-laivalla paluumatkalla buffetpäivällinen 26 €/henkilö
-hotellin buffetpäivällinen 16 €/henkilö
-yhden hengen huonelisä 120 €/henkilö

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai uudenmallinen henkilökortti.

Hestia Hotel Laulasmaa Spa***
Laulasmaa Spa sijaitsee erinomaisella paikalla merenrannalla pitkän valkoisen hiekkarannan läheisyydessä vain 35 km päässä Tallinnasta. Täällä yhdistyvät kaunis luonto ja nykyaikainen kylpylä- ja kongressihotelli monine mahdollisuuksineen.

Kylpylä on valmistunut v. 2003 ja avattu uudelleen remontoituna 9.6.2011. Kylpylä koostuu kylpyläosasta ja kahdesta erillisestä hotellirakennuksesta. Kylpylässä on uima-allasosasto sekä sauna-osasto, kauneushoitola ja kampaaja.

Hotellihuoneet saa käyttöönsä saapumispäivänä klo 15.00. Huoneet luovutetaan lähtöpäivänä klo 12.00.Kaikissa Laulasmaa Span huoneissa on langaton internetyhteys Wifi (maksuton). Erikseen lisämaksusta on varattavissa perhehuoneet, invahuone, Superior-huoneet, deluxe -huoneet, sviitti.

Hotelli on kokonaan savuton.
Hotellin asiakkaille on ilmainen pysäköintialue kylpylän vieressä.

Kylpylän a´la carte -ravintola Wicca on valittu joka vuosi vuodesta 2011 alkaen Viron 50 parhaimman ravintolan joukkoon.  Ravintola Wicca on erittäin suosittu, joten ravintola suosittelee pöytävarauksen tekemistä etukäteen. Leivoksia ja pikkusuolaisia voit ostaa kahvilasta KohWicca. Kylpylässä palvelee myös uusi Resto Verde, joka tarjoilee maistuvaa lounasta tai illallista.

Kylpylän uima-allasosastolla on 20 metrin pituinen uima-allas, ulkoallas, vastavirta-allas, lastenallas, poreallas, hieronta-allas, 6 erilaista saunaa (aromisauna, käpysauna, merellinen höyrysauna, suola-höyrysauna, puulämmitteinen ulkosauna, sanarium). Huom. Vesi- ja saunakeskuksen puhdistuspäivä on joka kuukauden toinen keskiviikko ja tällöin vesi- ja saunakeskus avataan klo 16.00.

Lasten leikkihuone sijaitsee aivan vastaanoton lähellä.

 

 

 

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.