24.2.-1.3.2019 Hiihtoloma Levillä: Hotelli Hullu Poro

24.2.-1.3.2019 Hiihtoloma Levillä: Hotelli Hullu Poro

Tervetuloa nauttimaan helmikuussa 2019 ikimuistoisesta koko perheen talvilomasta Leville! Irtiotto arjesta ja yhteinen aika ainutlaatuisen Lapin luonnon keskellä antavat voimia koko loppukeväälle.

Tervetuloa Mannisen matkassa hiihtolomalle Leville!

Levin rinteet tarjoavat sopivia haasteita kaikille laskijoille ja hiihtäjille. Levillä on 43 rinnettä ja noin 230 km hiihtolatuja. Upeiden tunturimaisemien ihailu kuuluu asiaan, mutta samalla voi käydä tutustumassa Levitunturin eri palveluihin. Hiihtäjille mieluisia taukopaikkoja löytyy mm. Sammontuvalta ja Luvatustamaasta.  Laskettelijat voivat nauttia kunnon ”afterski” meiningistä Tuikussa tai Horizont kahvilassa.
Levi on onnistunut markkinoinnillaan luomaan keskuksesta kansainvälisen paikan. Tasokas majoittuminen, erinomaiset palvelut ja lyhyet kulkuyhteydet ovat avaintekijät lomanviettopaikassa. Vaikka Levi on jo kuin kaupunki, voi siellä edelleen nähdä aitoja poromiehiä ja kokea sitä kuuluisaa Lapin vetovoimaa.

Ajomatka Leville kestää koko päivän.  Matkalla pidetään taukoja sopivin väliajoin, jotta matka ei käy rasittavaksi. Leville saavuttua majoitutaan Hotelli Hullu Poroon 2-6 hengen huoneisiin, joissa tyylikäs sisustus ja rustiikit puukalusteet. Kaikissa huoneissa on Tv ja jääkaappi. Hotellissa on myös naisille ja miehille oma saunaosasto, jossa yhteinen poreamme ja kylmäallas.

Matkan hinta/henkilö:
415 €, kahden (2) hengen standart huone
265 €, lapsi alle 13v lisävuoteella kahden hengen standart huoneessa 2 aikuisen seurassa
359 €, neljän (4) hengen perhehuone saunalla
420 €, kolmen (3) hengen perhehuone saunalla
389 €, viiden (5) hengen sviitti saunalla, minikeittiö, 2 x kahden hengen huone ja parvi parisängyllä (loppuunmyyty)
449 €, neljän (4) hengen sviitti saunalla, minikeittiö, 2 x kahden hengen huone ja parvi parisängyllä (loppuunmyyty)

Hinta sisältää: bussikuljetuksen Leville ja takaisin, majoitus valitussa huoneluokassa 5 yötä aamiaisella.

*Kahden hengen standart huone: koko 20 m² , TV, langaton verkkoyhteys, jääkaappi, kahvinkeitin, wc, suihku, hiustenkuivaaja, vaatteiden kuivauskaappi
*Perhehuone 3-4 henkilölle: huoneen koko 32m² + parvi 12 m², vuodepaikat 4 hengelle, TV, langaton verkkoyhteys, jääkaappi, kahvinkeitin, wc, sauna, suihku, hiustenkuivaaja, vaatteiden kuivauskaappi, oma sisäänkäynti, parveke.

Huoneet sijaitsevat erillisessä rauhallisessa majoitusrakennuksessa hotellin pihapiirissä.
Yhteiset saunatilat samassa rakennuksessa.

*Sviitti 4-6 henkilölle: huoneiston koko 47 m² + yläkerta 30 m², vuodepaikat 5-6 hengelle (4 erillistä vuodetta sekä yksi parivuode), TV, langaton verkkoyhteys, tupakeittiö (jääkaappi, liesi, mikro, kahvinkeitin, astiat, astianpesukone), erillinen wc, hiustenkuivaaja, sauna, suihku, wc, suihku yläkerrassa, vaatteiden kuivauskaappi, oma sisäänkäynti.
Sviitit sijaitsevat hotellin päärakennuksessa.

Huomioitavaa: matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Lisämaksusta: hissiliput, laskettelu/hiihtovälineiden vuokraus.

Levi Center Hotelli Hullu Poro
Rakkavaarantie 5, 99130 Levi, p. 016-6510 100, hotel@hulluporo.fi

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.