23.-30.3.2019 Hiihtomatka Saariselkä – Tievatupa

23.-30.3.2019 Hiihtomatka Saariselkä – Tievatupa

Pakkastalvi, hankikantokevät, jäidenlähtökevät, keskiyön aurinko, sadonkorjuu, ruska, ensilumi ja joulukaamos. Saariselkä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kaikkina Tunturi-Lapin eri vuodenaikoina.

Tervetuloa Mannisen matkassa hiihtämään!

Retkeily- ja kurssikeskus Tievatupa sijaitsee Kakslauttasen pohjoisrannalla, runsaat kaksi kilometriä nelostieltä itään – Kiilopäälle päin – Saariselän tunturialueen eteläosassa. Saariselän matkailualueen huolletun latuverkoston kokonaispituus on yli 200 km, josta valaistua latua on 34 km. Matkaa Saariselän keskukseen kertyy latua myöten 14 km. Katso myös www.tievatupa.fi

Ryhmä majoittuu Tievatuvan päärakennuksen Retkitievan huoneisiin ja Kurssitievan huoneisiin. Retkitievan majoittujilla on yhteiskäytössä olevat wc- ja suihkutilat käytävillä.

Kurssitieva on korkeatasoinen majoitusrakennus, jossa on 17 kylpyhuoneellista kahden hengen huonetta. Huoneissa on TV, nettiyhteys ja lisävuodemahdollisuus. Rakennuksesta löytyy myös avara monitoimitila.

Ruokailu- ja oleskelutilat sijaitsevat päärakennuksessa. Saunoja on kaksi; päärakennuksen pohjakerroksessa sähkösauna sekä Kakslauttasen rannalla oleva hirsisauna takkatupineen. Avantoonkin pääsee halutessaan. Varusteiden kuivaustila ja pesukone sekä suksien voiteluhuone ovat päärakennuksen kellarikerroksessa.

Matkan hinta/henkilö:
Kurssitieva: 
*595 €, kahden hengen huone wc/suihkulla
*759 €, yhden hengen huone wc/suikulla

Retkitieva:
*525 €, kahden hengen huone wc/suihkulla
*455 €, kahden-kolmen hengen huone ( wc/suihku käytävällä)

Pelkkä bussikuljetus Tievatuville 140 €/henkilö meno-paluu.

-Retkitievaan emme myy yhden hengen huoneita
-Nais- ja miespaikkoja myydään vain kahden hengen huoneisiin,
mikäli niitä on saatavilla.

Matkan hintaan sisältyy:  bussikuljetus, majoitus (sis. liinavaatteet ja pyyhe), perillä päivittäinen ”Lapin täyshoito” eli aamiainen, retkieväät, päivällinen, sauna.

Huomioitavaa: matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitkaa mahdolliset ruoka-aineallergiat (esim. gluteeniton)

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.