Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa ritariajan henkeen Laukon kartanoon!

Tervetuloa juhlimaan kanssamme yllätysten hääjuhlia Kastelholman linnaan armon vuonna 1520. Linnan vehreässä puistossa kohtaamme maan komeimmat ritarit, kauneimmat neidot ja uljaimmat hevoset. Huimien temppujen ja taisteluiden lomassa koemme niin säätyrajat rikkovan rakkauden huumaa kuin hupaisaa heppuhuumoria. Loppuhuipennuksessa ratsukot ottavat mittaa toisistaan spektaakkelissa, jossa peitsen säleet lentelevät ja vauhti nousee lähes 80 kilometriin tunnissa. Keskiaikaiset turnajaisjuhlat tämän päivän yleisölle. Totta ja tarua. Ripaus historiaa. Tänä kesänä matkaamme Rohan Tallien kanssa aikaan, jolloin Hansakauppiaiden liitto pirstoutui, luterilaisuus haastoi katolilaisuuden ja avioliittoja vielä solmittiin omaisuuksien yhdistämiseksi. -Laukon kartano

Lähdemme matkaan kohti Vesilahtea ja Laukon Kartanoa iltapäivällä. Perillä Laukossa on omatoimista aikaa kierrellä alueella, tutustua näyttelyihin, ruokailla ja seurata päivän hurjaa ja mielenkiintoista ohjelmaa. Näyttelyt, puistoterassit, ravintola ja puoti ovat avoinna Turnajaispäivänä. Päivämme Laukossa päättyy upeaan esitykseen, Rohan Tallien Ritariturnajaisiin! Kotimatkalle lähdemme turnajaisesityksen jälkeen illalla.

Matkan hinta/henkilö: 55 €

Hinta sisältää: Kuljetus, turnajaislippu ja sisäänpääsy kartanon näyttelyihin

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä.

Alustava reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Kangasala-Tampere
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.