Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Joulukonserttiin!
 
Lähdemme Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta kohti Karviaa ja Annen Taidekahvilaa. Matkalla poikkeamme ostoksilla Pramian Viinatehtaanmyymälässä Ilvesjoella. Sieltä matka jatkuu Annen Taidekahvilaan Karvialle. Perillä pääsemme nauttimaan upean Jouluisen buffetpöydän antimista ja Anne Mattilan joulukonserttista sekä jouluiseen taidepolkuun, taidenäyttelyyn ja joulumyyntikojuihin sekä myymälöihin. Paluumatkalle lähdemme noin klo 16.30.
 
Taidekahvilassa pääset tutustumaan Annen maalauksiin. Niitä on alueella noin 100 kappaletta. Taidekahvilan alueella on 15 erilaista rakennusta, jossa jokaisessa pääset tutustumaan taiteeseen sekä runoihin. Taidepolku metsässä on pituudeltaan n. 700 metriä sieltä löytyy mm. Pieni sinisenlinnun pyhäkkö, jota voi kysyä esimerkiksi pieneen vihkitilaisuuteen. Alueella on 5 erilaista myymälää: taide, pitsi, takorauta, sisustus ja vaatemyymälä. Lapsille on myös pihapiirissä oma lasten ateljee, jossa voi maalata sekä piirtää.  Taidekahvilassa pääset nauttimaan monipuolisesta herkkutarjonnasta. Tuotteet valmistetaan 100% käsityönä paikan päällä.

Pramia Oy on eteläpohjalainen viinatehdas. Pramia kehittää ja tekee kaikki tuotteet itse, omalla tuulivoimalla ja luontoa kunnioittaen Kurikan Ilvesjoella. Vastuullisuus on yritystoiminnan kehittämisen keskeisin arvo. https://www.pramia.fi
 
Matkan hinta / henkilö: 105 €
Hinta sisältää: kuljetuksen, Joulubuffetin, taidenäyttelykierroksen, tutustuminen Pramia oy,