Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Karviaan!

Tällä matkalla ihastelemme taidetta ja nautimme kesäteatterista Karviassa. Vierailemme Anne Mattilan taidekahvilassa ja näemme tunnettujen suomalaisten näyttelijöiden tähdittämän Swingijengi-näytelmän kulttuurikeskus Skantzissa. Lähde viettämään elämyksellistä ja viihdyttävää kesäpäivää Karviaan!

Lähdemme matkaan kohti Karviaa aamupäivällä. Matkalla pidämme pienen tauon. Perillä Annen taidekahvilassa kuulemme paikan ja uuden näyttelyn esittelyn ateljeerakennuksessa sekä nautimme keittolounaan ja jälkiruokakahvit. Esittelyn ja lounaan jälkeen on omatoimista aikaa tutustua Annen taiteeseen ja runoihin sekä pihapiiriin ja metsässä kiertävään taidepolkuun. Mahdollisuus myös tehdä ostoksia alueen myymälöissä.

Taidekahvilassa pääset tutustumaan Annen maalauksiin, joita on alueella yli 100 kappaletta. Taidekahvilan alueella on 15 erilaista rakennusta,  jossa jokaisessa pääset tutustumaan taiteeseen sekä runoihin. Taidepolku metsässä on pituudeltaan noin 700 metriä sieltä löytyy mm. Pieni sinisenlinnun pyhäkkö,  jota voi kysyä esimerkiksi  pieneen vihkitilaisuuteen. Alueella on myymälä, jossa Annen taiteesta painettuja tuotteita sekä paljon muuta. - Annen taidekahvila 

Annen taidekahvilalta siirrymme lyhyen matkan päähän kulttuurikeskus Skantziin, jossa näemme näytelmän Swingijengi. Väliajalla on tarjolla väliaikakahvit.

Nuoret swing-muusikot Panu ja Anu ovat lajinsa viimeisiä Suomessa. Piristääkseen uraansa he lähtevät Swingers-risteilylle jossa tapaavat asiaan tarkemmin vihkiytyneen pariskunnan Hannu ja Pirjo. Mutta kuka ymmärsikään väärin ja mitä? Ja kuka tuntee kenet ja mistä? Miten Laura Vouti-Laine liittyy kaikkeen ja kaikkiin? Entä kuka on Hesekiel Kuusamo-Vatanen ja miksi hänellä on niin outo nimi? Hykerryttävän hauskan musiikkikomedia Swingijengin rooleissa nähdään Merja Larivaara, Kari-Pekka Toivonen, Sami Uotila, Kerttu Rissanen, Ville Pusa sekä Meeri Toivonen. Esitystä vauhdittavat suomalaiset radiohitit uusina vauhdikkaina sovituksina. -Kulttuurikeskus Skantz

Kotimatkalle lähdemme heti esityksen päätyttyä noin klo 20.00 ja takaisin kotipaikkakunnilla olemme myöhään illalla.

Matkan hinta/henkilö: 99 €

Hinta sisältää: Kuljetus, Annen Taidekahvilan ja uuden näyttelyn esittely, keittolounas, jälkiruoka, teatterilippu ja väliaikakahvitus.

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varuksen yhteydessä.

Alustava reitti: Ruovesi - Orivesi - Tampere - Ylöjärvi...
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.