Hotellimatka Tarttoon – Leigon järvimusiikkifestivaalit 4.-6.8.2017

Leigon ulkoilmakonsertit ovat Euroopankin mittakaavassa elämys. Konserttipaikka on Otepään lähellä. Leigon tilan mailla sijatsevan pienen järven keskellä olevalle saarelle on rakennettu estraadi. Järveä ympäröivillä rannoilla, jopa tuhannet kuuntelijat seuraavat esityksiä. Tapahtuma tarjoaa paljon enemmän kuin vain konsertin. Esityksissä yhdistyy harmoonisesti musiikki, taianomainen maisema, tuli-installaatiot ja vesi.

Matkaan lähdemme perjantaina aamulla. Ajamme kohti Helsinkiä (alustava matkareitti Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere…), matkan aikana pidämme tauon. Saavumme Helsinkiin Länsi-satamaan n. klo 09.30 aikoihin. Laivamatka  taittuu mukavasti Tallinkin uudella Megastar aluksella joka lähtee klo 10.30. Laivamatkalle on mahdollista varata lisämaksusta maittaava Delight buffet – myöhäinen aamiainen. Tallinnaan saavutaan klo 12.30 ja matka jatkuu sieltä kohti Tarttoa. Tarttoon saavumme n. klo 16.00 aikoihin, majoittuminen hotelli Dorpatiin, ilta vapaata aikaa.

Viron henkinen pääkaupunki Tartto on eteläisen Viron keskus ja maan toiseksi suurin kaupunki. Tartto on kuuluisa yliopistostaan, lukuisista museoistaan ja menneisyydestään hansakaupunkina. Myös kaupungin halki virtaava Ema-joki antaa sille oman ilmeensä. Hotel Dorpat on upea, tasokas hotelli joka sijaitsee Tartton sydämessä joen rannalla. Hotellissa on 205 huonetta jotka on kaikki varustettu nykyaikaisin mukavuuksin. Hotellin 1. kerroksessa on terveys- ja hyvinvointikylpylä, jossa luontaishoitoja, hierontaa sekä kylpylä-, kauneus- ja terveyshoitoja (mm. kampaaja, mani- ja pedikyristi sekä kosmetologi). Hotellissa on oma ravintola. Katso myös www.dorpat.ee

Lauantaina aamiainen on tarjolla hotellin ravintolassa klo 07.00-11.00. Päivä aikaa Tarttossa ostoksille, kaupunkiin tutustumiselle, lounaalle jne. Iltapäivällä lähdemme matkan pääkohteeseen Leigo järvimusikki-festivaaleille. Tarttosta on n 25km ajomatka. Festivaaleilla on meille varattu istumapaikat. Leigojärven keskellä olevaan saareen rakennetulla upealla näyttämölllä esiintyy useita eri taiteilijoita, vuoden 2017 festivaalien esiintyjät ja aikataulut vahvistuvat kevään aikana. Paluu hotellille tapahtuman päätyttyä n. klo 23.00.

Sunnuntaina Aamiainen hotellissa. Klo 12.00 luovutamme huoneet ja lähdemme hotellilta kohti Tallinnaa. Tallinnassa on vielä hetki aikaa ostoksille ennen laivaan astumista. Laivamatka Tallinnasta tehdään tutulla Tallinkin M/S Megastarilla joka lähtee Tallinnasta klo 19.30 ja saapuu Helsinkiin klo 21.30. Kotiin lähdemme ajelemaan heti maihinnousun jälkeen.

Alustava reitti tällä matkalla: Ruovesi-Kuru-Yläjärvi-Tampere…

Matkan hintaan 229€/hlö sisältyy:
– Bussikuljetus Mannisen bussilla koko matkan ajan
– Majoitus kahden hengen superior-huoneessa Dorpat hotellissa 2 yötä
– Aamiaiset hotellissa
– laivamatkat kansipaikoin meno-paluu

Lisämaksusta:
– Yhden hengen huone-lisä 75 €
– Istumapaikkalippu Leigon järvimusiikki festivaaleille 33 €/hlö
– Buffet-ruokailut laivalla: menomatkalla Delight buffet myöhäinen aamiainen 16,50/hlö, paluumatka buffet-illallinen laivalla 25€/hlö

Huomioitavaa: Matka toteutuu mikäli lähtijöitä on yhteensä vähintään 30 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai virallinen henkilöllisyystodistus. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti eivät kelpaa. Varausta tehdessäsi muista ilmoittaa myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.